Čokoladna pena s kavo in volčjim jabolkom foto: Revija Liza Maja
Sestavine za 4 osebe:
Postopek priprave:
1.Čokolado stopite nad vročo vodno kopeljo in počakajte, da se malo ohladi.
2.Ločite rumenjaka od beljakov. Rumenjaka penasto stepite s kavo in polovico sladkorja in mešanico dodajte čokoladi.
3.Stepite smetano in jo počasi primešajte čokoladni mešanici. Beljakoma dodajte preostali sladkor, ju stepite v sneg in ga počasi vmešajte v čokoladno mešanico.
4.Čokoladno peno razporedite po kozarčkih in jih za 2 uri postavite v hladilnik. Okrasite z belo čokolado in volčjim jabolkom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.