Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Maluma in Lopezova izdala nov duet

3. 2. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Maluma in Jennifer Lopez

Maluma in Jennifer Lopez v filmu Marry me (Poročiva se) foto: Promocijski material

Po uspešnicah Pa ti in Lonely glasbenika predstavljata že svoj tretji duet.

Prihodnji teden v kinematografe prihaja romantična komedija, v kateri glasbena zvezdnika Jennifer Lopez in Maluma zaigrata zvezdniški par. Glasbenika sta za omenjeni film posnela kar 13 pesmi, med njimi tudi pesem Marry Me, ki sta jo javnosti predstavila danes. 

Pesem Marry me je tako ena izmed pesmi, ki bodo spremljale romantični film. Poleg te je na seznamu tudi njun duet Pa ti, kljub napovednim pa na seznamu ni dueta Lonely. Album bo sicer uradno izšel jutri, na njem pa so poleg duetov tudi samostojne pesmi Lopezove in Malume. 

O filmu:

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (zaigra ga Maluma, ki debitira v celovečernem filmu). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom »Poročiva se« hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform.

Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči.

Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

prejšnji članek
Ryanair ne namerava leteti v Ljubljano
Življenjski slog
Ryanair ne namerava leteti v Ljubljano
naslednji članek
Slovenski vloger z ledenikom prepotoval kar 11.560 kilometrov
Svet slavnih
Slovenski vloger z ledenikom prepotoval kar 11.560 kilometrov
#obraziavenija
obraziavenija