pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Pevka Neisha tokrat v vlogi igralke

29. 7. 2023; 11.00
Avtor: N.S. / revija Lady
neisha fatalka 1

Glasbenica Neisha foto: TIbor Golob

Pevka Neisha je dobila vlogo v novem slovenskem mladinskem filmu Čao Bela režiserja Janija Severja, v katerem igra samo sebe.

Nedavno se je začelo snemanje glasbenega mladinskega celovečerca Čao Bela v režiji in po scenariju Janija Severja, ki ga bo zaznamovala avtorska glasba Konstrakte in Milovana Boškovića iz zasedbe Zemlja gruva, v filmu pa bo nastopilo tudi več slovenskih glasbenikov in glasbenic. Ena od njih je tudi priljubljena Neisha, ki je pred dnevi prestala svoj filmski krst in nam zaupala svoje vtise.

»Vrhunsko, sploh če igraš sebe. V filmu Čao Bela namreč igram glasbenico Neisho, ki snema božično ploščo, se pa obnašam, kot narekuje scenarij: sem malce bolj 'freh' in koketna. Moja vloga je malo bolj kočljiva, če lahko temu rečemo tako, saj sem kot lik osebno zapletena z glasbenim producentom, očetom glavne junakinje Bele, njej pa grem zaradi tega izjemno na živce,« nam je razkrila estradnica in dodala: »Več ne bom razkrila, lahko pa rečem, da je bilo snemanje zame res odlična izkušnja, saj sem lahko preizkusila svoje igralske sposobnosti. Kako sem se odrezala, pa boste videli prihodnje leto, ko bo nov slovenski mladinski film prišel na velika platna.«

Glasbenica Neisha

Glasbenica Neisha foto: Tibor Golob

prejšnji članek
Zaklad Alenke Husić: Njena družina, njena sreča
Svet slavnih
Zaklad Alenke Husić: Njena družina, njena sreča
naslednji članek
Se bo Helena Blagne preselila?
Svet slavnih
Se bo Helena Blagne preselila?
#obraziavenija
obraziavenija