stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S preprostim receptom do biserno belih zob!

10. 3. 2016; 10.00
Avtor: T.P.
Nasmeh

Poskrbite za čim bolj bele zobe.

Verjamemo, da se med množico reklam za najrazličnejše zobne paste, s katerimi vas bombardirajo domala vsak dan, ne znajdete več in da verjetno še niste uspeli najti takšne, ki bi vaše zobe učinkovito odela v biserno belino.

Verjamemo, da v morju preparatov, ki bolj uničujejo zobe oziroma zobno sklenino kot pa belijo, ne veste več, komu lahko verjamete in katera zobna pasta je v resnici tista najboljša. A če boste upoštevali naš nasvet, boste do belih zob prišli z učinkovito, a s povsem naravno metodo.

Vse, kar potrebujete, je tako imenovano aktivno oglje. Prav ste prebrali, do bleščečega nasmeha lahko pridete z malce neprijetnega ščetkanja in zoprnega občutka v ustih, vendar pa ne eno ne drugo ne bo trajalo dalj, kot pač traja običajno umivanje zob.

Na koncu si zobe vedno umijte s svojo zobno pasto.

Kako umivamo zobe z aktivnim ogljem?

Način za beljenje zob je zelo enostaven. V posodici pripravite zdrobljeno aktivno oglje, v katero povaljajte mokro zobno ščetko, ki bo tako nared za postopek beljenja.

Aktivno oglje, je eno najmočnejših naravnih zdravil, ki čudežno zdravi celo vrsto bolezni in zdravstvenih težav in nima negativnih učinkov.  

Zobe ščetkajte tako, kot to počnete z zobno pasto. Nobene potrebe ni, da bi močno oziroma grobo pritiskali na zobe. Normalno jih masirajte z nežnimi krožnimi gibi. Dovolj je, da jih umivate 3 do 4 minute, nato jih sperite z vodo. Zatem jih umijte z zobno pasto, ki jo po navadi uporabljate. Rezultati bi morali biti vidni že po prvem umivanju, po sedmih dneh pa bodo vaši zobje bleščeče beli.

Vse, kar potrebujete za bleščeč nasmeh, je aktivno oglje. foto: Profimedia

prejšnji članek
Eliksir za dolgo življenje
Moda&Lepota
Eliksir za dolgo življenje
naslednji članek
Novo zagrebško letališče?!
Življenjski slog
Novo zagrebško letališče?!