pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Osem lepotnih napak, ki jih opazi vsak moški

2. 8. 2016; 09.32
Avtor: C. R.
ženska blond rumena klobuk
Menite, da moški ne opazijo podrobnosti? Motite se!

To so napake, ki jih ženske delajo pri urejanju svojega videza in ne uidejo nobenemu moškemu. 

1. Preveč parfuma

Parfum bi moral moškega privlačiti, ne pa odbijati. A ravno to se bo zgodilo, če je okoli vas oblak parfuma. Trije štirje nanosi popolnoma zadoščajo. Za najboljši učinek nanesite parfum za ušesa in na zapestje. 

2. Slabo nanesen puder 

Barva, ki ni skladna z vašo poltjo, preveč pudra ali puder, ki ga niste dobro razmazali, so napake, ki jih bodo moški na vašem obrazu zagotovo opazili. Da bi se temu izognili, pri nakupu pudra za nasvet povprašajte prodajalko.

3. Bleščeče senčilo za oči

Čeprav so bleščeča senčila primerna za mlajša dekleta, je v kasnejših letih bolj priporočljivo, da posežete po mat senčilih. Svetleča senčila namreč poudarijo tudi najmanjše pore, kar ni videti lepo.

4. Maskara z grudicami na trepalnicah

Moškim so dolge trepalnice všeč in seksi, vendar pa jih takšne, na katerih je maskara z grudicami, ne privlačijo. Enako velja za razmazano maskaro, ki se je znašla pod vašimi očmi. Zato maskaro uporabljajte zmerno ter poiščite takšno, ki se ne bo razmazala, priporočamo vodoodporno.

5. Površna depilacija

Moški obožujejo gladke noge ter obrito področje pod pazduhi. Preveč dlačic jih lahko v trenutku ohladi. To je ena najpogostejših lepotnih napak, ki jih moški takoj opazijo.

6. Suha koža

Suha koža moškim ni všeč na dotik. Naj postane vlaženje kože vaša vsakodnevna lepotna rutina, ne glede na to, ali imate partnerja ali ne. Dobro navlažena koža je ključ do mladostnega videza.

7. Slaba ustna higiena

Slab zadah ali porumeneli zobje moškega ravno ne napeljujejo k temu, da bi žensko poljubil. Pa tudi ostanki hrane za zobmi ne. Zobe si ščetkajte vsaj dvakrat dnevno ter uporabljajte zobno nitko. Če kadite ali pijete preveč kave, imejte vedno s seboj bonbone.

8. Lepljivo bleščilo za ustnice

Moški se zgrozijo, če na ženskih ustnicah, namazanih z lepljivim bleščilom, vidijo drobne ostanke oziroma grudice od nečesa. Nobenega moškega ne privlači misel, da bo poljubil nekaj, kar je namazano s svetlečim lepilom. Zato izberite prozorno bleščilo, ki vlaži ustnice.

prejšnji članek
Horoskop: To je največji hinavec!
Horoskop
Horoskop: To je največji hinavec!
naslednji članek
Slovenski voditelj zapušča nacionalno televizijo
Svet slavnih
Slovenski voditelj zapušča nacionalno televizijo
#obraziavenija
obraziavenija