Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Praznično okrasitev vnesite v vse spektre doma

9. 12. 2017; 04.00
Avtor: Revija Dom2
bozicna okrasitev (10)

Hiša v Welsu spremenjena v božično-ledeno kraljestvo. foto: Profimedia

Zakaj ne bi okrasili tudi kopalnice?

Praznični december v soju luči in okraskov izžareva pridih čarobnosti. Ta občutek si lahko pričaramo tudi doma, kjer lahko praznično vzdušje poleg novoletnih okraskov izžareva tudi recimo vaša kopalnica. Zakaj bi bili okrašeni vsi prostori vašega doma, na kopalnico pa bi pozabili. 

Kako bi lahko v vašo kopalnico torej vnesli pravo zimsko pravljico? Pomagate si lahko s posebnimi akitivirnimi tipkami za splakovanje WC školjke, ki so jih recimo pripravili tudi pri vodilnem inovatorju na področju senitarne tehnike Geberit. Le-ti ponujajo veliko raličnih tipk, ki čudovito popestrijo kopalnico. Poskrbeli pa so za različne dizajne, barve, materiale in tudi funkcije.

Posebne tipke Sigma50 pa med drugim prinesejo v kopalnico edinstven pečat, saj lahko v okvir tipke namestite motiv po vaši izbiri. Lahko vam vgradijo na primer osebno fotografijo ali priljubljen motiv, ki vas vsakič znova očara ter vam polepša dan. Na decembrsko pravljico vas bo spominjal na primer zimsko obarvan motiv z nežnimi snežinkami ali pa praznične sijoče luči, ki bodo polepšale vsako kopalnico. 

prejšnji članek
Družinska sreča Maje Martine Merljak
Svet slavnih
Družinska sreča Maje Martine Merljak
naslednji članek
Trimesečna terapija s tapkanjem dela čudeže
Zdravje
Trimesečna terapija s tapkanjem dela čudeže