mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Letošnji praznični trend je v modri

16. 12. 2020; 02.00
Avtor: SVET24
Novoletna smreka

Letošnji trendi praznične dekoracije foto: Pixabay

Lanski rožnatozlati barvni kombinaciji se je letos pridružila barvna paleta »jutranje zarje«, ki narekuje odtenke modre in bele.

Če je lani kraljevala kombinacija rožnate in zlate oziroma zgolj barva »rose gold«, v kombinaciji z belo, lahko skoraj brez slabe vesti rečemo, da tudi letos s to kombinacijo ne boste udarili mimo. Sicer pa letos oblikovalci interierjev prisegajo na kombinacijo »morning blue«: izbrali so nežno modro barvo s pridihom zelenega odtenka, ki jo kombinirajo z belo ali biserno srebrno barvo, in tudi prosojna oziroma prozorna se odlično ujame v barvno kombinacijo.

Dekoracija v modri in beli foto: Pexels

Letošnja trendovska barva je torej modra in nič ne bo narobe, če se boste odločili tudi za mornarsko modro. Le pazite pri kombinacijah, saj lahko hitro deluje turobno in preveč hladno. Obvezno ji dodajte veliko bele in nekaj svetlejših odtenkov modre. Ne pozabite, da imajo barve moč in še kako pripomorejo k boljšemu počutju. Sicer pa, če vam letošnji izbor ni pisan na kožo, izberite barve, ki v vas prebudijo praznično vzdušje. Seveda ni nič narobe z večno rdečo in zlato kombi-nacijo, tudi pisana bo še kako lepo poživila prostore in pregnala sivino dolgih in temačnih dni.

prejšnji članek
Z zanemarjanjem sebe je konec, obstaja Holistic D3
Zdravje
Z zanemarjanjem sebe je konec, obstaja Holistic D3
naslednji članek
Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza spet skupaj na odru
Kultura
Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza spet skupaj na odru
#obraziavenija
obraziavenija