Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Te superge lahko nosite tudi poleti!

15. 7. 2021; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
CALVIN KLEIN platnene
Ni bolj vsestranske obutve kot so superge, tudi poleti odličen modni kos. So popolna obutev za vsak dan, za vse priložnosti in lahko jih kombinirate na vse športne in casual stajlinge.

Zato ni nič čudnega, da so tudi poleti priljubljena ženska obutev. Zagotovo se strinjate z nami, da je dan takoj bolj prijeten, če se domov z vsakdanjih opravkov, iz službe, šole ali samo daljšega sprehoda,vrnete s spočitimi nogami. Superge so prav zato nepogrešljive tudi v poletnih kolekcijah obutve na mass.si, kjer boste zagotovo našli vsaj en model, ki vas bo navdušil. Poleg tega, da vaše noge varujejo pred razgretim mestnim asfaltom in v njih brezkrbno uživate v večernih romantičnih sprehodih ob morju, so tudi tisti modni kos, ki ga lahko nosite na 101 način.

Kako superge kombiniramo z oblačili?

Pri poletnih modnih kombinacijah s supergami pravzaprav ni pravil, izogibajte se le temu, da jih obujete k večernim toaletam. Naj vam zaupamo nekaj namigov, kako lahko s to obutvijo poskrbite za sproščene in trendi poletne stajlinge:

  • Nikoli ne boste zgrešili, če boste bele superge kombinirali z mornarskim stilom, kot je na primer belo modra črtasta srajčna obleka.
  • Zelo šik kombinacija so superge in enostavna črna obleka, ob večerih, ko se malo shladi, lahko k tej kombinaciji oblečete še jeans suknjič.
  • Poletje je tisti čas, ko si lahko privoščimo tudi to, da se od glave do pet oblečemo in obujemo v belo barvo. Bele, na kolenih strgane jeans hlače, bela bombažna majica in bele superge. Enostavno in učinkovito. Za malo barve lahko poskrbite z modnimi dodatki, kot je na primer rumena cross body torbica Tommy Hilfiger.

  • Če obožujete monokromatski videz, potem si boste to sezono lahko dali duška. Lahko si omislite monokromatski videz v nežno modri, nežno roza, ali črni - na svoj račun boste prišli ne glede na to, katere barve so vam pri srcu.
  • Letos so se na veliko v modo vrnila tudi hlačna krila, ki so naravnost popolna izbira za k supergam, še posebej platnenim. Ta videz lahko dodelate še z zanimivo cross body torbico okrogle oblike.
  • Zagotovo imate v svoji garderobni omari vsaj eno potiskano maksi poletno obleko. Namesto da jo kombinirate s sandali, poskusite bolj sproščen videz ustvariti s supergami. 

Tako, zdaj smo vas opremili s stilskimi nasveti, vse, kar morate storiti je le še to, da si v naši spletni trgovini izberete svoj nov najljubši par supergic in skočite v poletje.

To so superge, ki jih lahko nosite tudi poleti!

Superge, ki jih lahko nosite od jutra do večera, vmes se samo malo preoblečete. Športne superge so namreč že nekaj časa obutev, jo lahko obujete tudi h krilu ali dolgi obleki. 

Platnene superge so to poletje doživele pravi razcvet. verjetno zato, ker nas vse s kančkom nostalgije spominjajo na brezksrbna poletja in morske dogodivščine. 

Tiste, ki obožujete chunky superge, boste navdušene nad tem modelom Steve Madden, ki je popoln tudi za monokromatske stajlinge. So malo bolj robustne, a vseeno dovolj enostavne, da z njimi lahko ustvarite popoln poletni “look”.

Z belimi Skechers supergami z mrežico nikoli ne morete zgrešiti. So lahke, zračne in udobne, nosite pa jih lahko k vsakemu stilu in k vsem barvnim kombinacijam.

Te oranžne superge bodo v hipu poživile vsak poletni stajling. V njih boste zlahka preživeli ves dan tudi v najhujši vročini, saj je blagovna znamka Ara že od nekdaj sinonim za udobje.

Najbolj bodo te superge, ki prepričajo tudi ne-ljubiteljice živalskih vzorcev, prišle do izraza, če jih kombinirate s črnimi ali belimi oblačili. Zelo lepo se na primer ujemajo s hlačnim kombinezonom. 

prejšnji članek
Okusite zaledje slovenske Istre
Kulinarika
Okusite zaledje slovenske Istre
naslednji članek
Zaščita otroške kože pred soncem: Zaščitni faktor najmanj 30
Zdravje
Zaščita otroške kože pred soncem: Zaščitni faktor najmanj 30