Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Samorogi in bleščeči prah: Čarovnija na nohtih

31. 3. 2022; 02.00
Avtor: revija Smrklja / V.M.
nohti 6

Za čarobni efekt uporabite poseben prah z drobnimi svetlikajočimi delci. foto: Paulina's Passhions

Obožuješ čarobni svet samorogov? Potem ti bo všeč ideja o prav posebnih modnih odtenkih manikire, ki spominjajo na prelivajoče barve pravljičnih samorogov. Poigraj se s pastelnimi odtenki lakov za nohte in prav posebnim bleščečim prahom, ki bo poskrbel za osupljiv efekt!

Za ustvarjanje pravljične manikire boš potrebovala dva pastelna odtenka lakov za nohte. Priporočamo vijolično modro in rožnato, ki se tekom prelivanja krasno dopolnjujeta, seveda pa lahko izbiraš tudi med drugimi pastelnimi mavričnimi odtenki.

Nohte najprej skrbno očisti in oblikuj, zatem pa se loti nanašanja laka za nohte. Pri ustvarjanju boš potrebovala malce potrpežljivosti, saj je za končni videz potrebno večkratno nanašanje slojev.

Nohti foto: edit: njena.si

Ustvarjanje po korakih:

Korak 1.: Vzdolž leve polovice nohtov natančno nanesi prvi izbrani odtenek laka, na primer rožnatega, na drugo polovico pa drugi odtenek, v našem primeru torej modro vijoličnega.

Korak 2.: Sredino, ki ločuje barvna odtenka nežno potapkaj, da ustvariš efekt prelivanja. Preden v stekleničko z lakom vrneš čopič, ga obriši v papirnato brisačko, da se barva ne pomeša z drugim odtenkom.

Korak 3.: Sedaj počakaj, da se prvi sloj posuši. Pri slednjem ti je lahko v veliko pomoč lučka za hitro sušenje lakov in gelov.

Korak 4.: Pastelna odtenka na nohte nanesi še enkrat, pri čemer s čopičem ustvarjaj nežno prelivanje vzdolž sredine nohta. Prepričaj se, da se sloj laka vsakokrat popolnoma posuši.

Korak 5.: Za zaključni sloj nanesi plast izbrane baze ali prozoren lak, na katerega posuješ prah z drobnimi svetlečimi delci, ki pričarajo efekt ledeno sijoče površine.

Korak 6.: Manikiro sedaj zaščiti s prozornim slojem nadlaka.

Še več modnih zanimivosti najdete v aktualni številki revije TopSmrklja. Prelistate jo lahko tudi s klikom na - trafiko. KLIKNITE TUKAJ.

- foto: -

prejšnji članek
Sedem razlogov za uživanje kivija
Zdravje
Sedem razlogov za uživanje kivija
naslednji članek
Navdušite s paradižnikovo pito
Kulinarika
Navdušite s paradižnikovo pito