Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Predstavljamo novo Samsung Galaxy A serijo pametnih telefonov - cenovno dostopne naprave z neverjetnimi funkcijami

22. 3. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
SM-A546_Galaxy A54 5G_Awesome Violet_Front
Nova A serija nadaljuje filozofijo telefonov te priljubljene Samsung Galaxy serije. Z zagotavljanjem vseh bistvenih funkcij po dostopnih cenah namreč približuje odlično mobilno tehnologijo večjemu številu ljudi po vsem svetu. Zato je to vsako leto težko pričakovana serija telefonov pri številnih potrošnikih po vsem svetu.

Pametna telefona Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G s svojo izjemno naprednejšo kamero, svetlejšim zaslonom in daljšo življenjsko dobo baterije naslavlja potrebe tako mlajših kot starejših generacij in jim omogoča dostop do vrhunske tehnologije za snemanje, komuniciranje in uživanje ob najrazličnejših vsebinah.

Za čudovite videoposnetke in fotografije

Pomlad je tu in z njo čas, ko zunaj preživimo veliko več časa. Prihajajo prvi pomladni pikniki, sončni izleti in kmalu tudi prve počitnice. Kaj je lepšega, kot uživati na soncu v dobri družbi družine ali prijateljev. Ko se družimo pa nastajajo tudi spomini in ko nastajajo spomini, jih radi za vedno shranimo v obliki fotografij in video posnetkov.

Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G posnameta osupljive, jasne fotografije tako podnevi kot ponoči, ko do izraza pride Nightography, vodilna Samsung Galaxy tehnologija za snemanje ob šibki svetlobi in s podporo umetne inteligence. Ena bolj popularnih oblik fotografije so tudi selfiji, ki bodo na Galaxy A54 5G še posebej izstopajoči zahvaljujoč sprednji kameri z ločljivostjo 32 MP.

Za jasne posnetke v akciji bo skrbela izboljšana optična stabilizacija slike (OIS) in video digitalna stabilizacija slike (VDIS), ki preprečujeta stresene in zamegljene posnetke. Tudi če imate bolj nemirno roko ali snemate na poti, ste lahko prepričani, da boste posneli odlično vsebino. Za pustolovščine v mraku in pri šibki svetlobi je na voljo nočni način, ki z razširitvijo velikosti slikovnih pik kamere pomaga zajeti več podrobnosti.

 

Daljši dnevi polni dogajanja

S pomladjo se daljšajo tudi dnevi. Naložimo si več opravkov in druženja se zavlečejo malo bolj pozno v večer. Zato tudi od telefona pričakujemo, da bo zdržal ves dan in še v noč, ko si, morda celo že v postelji, privoščimo ogled priljubljene serije ali odigramo še kakšno igro pred spanjem. Zato sta oba telefona opremljena z izjemno zmogljivo 5.000-miliamperurno (tipično) baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot dva dni.

Če pa želimo popolno izkušnjo ob gledanju najljubših vsebin, potrebujemo telefon z odličnim zaslonom in tudi tu imata telefona Galaxy A serije aduta v rokavu. Oba telefona odlikuje izjemno živahen zaslon s hitrostjo osveževanja 120 Hz, ki z izboljšano funkcijo Vision Booster vsebine odlično prikaže tudi ob močni sončni svetlobi. Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) FHD+ brezkončnim O-zaslonom, Galaxy A34 5G pa ima še nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon.

 

Živahne barve, moderen dizajn

Telefon danes ni le odlična tehnološka naprava v našem žepu, pač pa mnogim predstavlja tudi moden dodatek za izražanje lastnega sloga. Zato se Galaxy A serija ponaša z vrhunskim steklenim zaključkom, čistimi linijami in energičnimi barvami, ki uporabnikom omogočajo, da telefon resnično prilagodijo svojemu stilu. Galaxy A54 5G je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, bela, svetlo zelena, svetlo vijolična. Galaxy A34 5G pa je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, srebrna, svetlo zelena in svetlo vijolična.

Izjemno darilo pri naročilu telefona

Naročite izjemni telefon Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G zdaj in ob naročilu prejmite slušalke Galaxy Buds Live za še popolnejšo Galaxy izkušnjo. Več o promociji in naročilu najdete na spletni strani Samsung.

prejšnji članek
Kaj vpliva na zdravje intimnih predelov?
Zdravje
Kaj vpliva na zdravje intimnih predelov?
naslednji članek
Kako po koncu zime prebuditi svoje telo?
Zdravje
Kako po koncu zime prebuditi svoje telo?