GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

VIDEO: Kristinina pomladna preobrazba

24. 3. 2023; 03.00
Avtor: Mateja Špiranec / revija Bodi Zdrava
kristina

Kristina prej in potem foto: revija Bodi Zdrava

Ustvarjalci revije Bodi zdrava so tokrat na ličenje z dm-om povabili bralko Kristino, ki jo je mojstrica ličenja odela v spomladanske barvne tone. "Učinek je naravnost fantastičen!"

Zakorakali smo v mesec, ki prinaša za mnoge najlepši letni čas – cvetočo in barvito pomlad. In seveda smo tudi v naš videz meseca vpeljali več pomladnih barv, ki naj bodo za prihajajoče obdobje navdih tudi za vse vas.

Bralka revije BZ Kristina (32 let) se je po uporabljenih spomladanskih barvah na svojem obrazu počutila naravnost fantastično. »Sama ne bi nikoli izbrala zelene barvice za oči, toda učinek je naravnost fantastičen,« je bil njen prvi komentar, ko se je naličena zagledala v ogledalu po preobrazbi vizažistke Jane Oblak.

Utrinki Kristinine preobrazbe. foto: revija Bodi Zdrava

Potek ličenja

Jana je Kristini kožo najprej očistila z micelarno vodo, da bi z nje pobrala še zadnje morebitne sledove ličil. Nato je sledilo vlaženje kože in njena zaščita pred oksidativnim stresom ter poškodbami, ki jih povzročajo žarki UVA in UVB, hkrati z zmanjševanjem opaznosti pigmentnih madežev. Za vse to je poskrbel nanos seruma Balea z vitaminom C.

Koža je bila tako pripravljena na uporabo ličil, toda da bi bila ta na njej kar najobstojnejša, je bilo treba najprej nanesti učinkovit primer trend !t up. Nato je vizažistka na Kristinin obraz nanesla vlažilno podlago, ki z genialno formulo hialurona in vitaminskega kompleksa zagotavlja vlago, intenzivno nego in zaščito pred soncem. Izbrana obstojna tekstura je primerna za vse tipe kože, omogoča pa videz zdrave in sijoče polti.

Utrinki Kristinine preobrazbe. foto: revija Bodi Zdrava

Nato se je Jana lotila oči. Na veke je kot osnovno barvo nanesla toplejše tone in jim nato z barvico za oči dodala spomladanske odtenke. Zelena barvica, ki jo je uporabila za ličenje spodnjega loka oči, je naredila še posebej viden učinek in predvsem pričarala veliko bolj svež pogled. Jana je naši simpatični bralki uredila še obrvi, za kar je uporabila svinčnik za obrvi trend !t up, ki jih je lepo poudaril, pri čemer je pomagala tudi uporaba vgrajene krtačke za oblikovanje obrvi. Z rožnatim odtenkom je obarvala še lica, nato pa so očem nekoliko bolj glamurozen videz dodale umetne trepalnice.

Jana opozarja, da je pri njihovem nanosu zelo pomembno, da jih nanesemo natančno na lok vek, brez odstopanja, in tudi dolžina naj bo enaka dolžini veke (če je lok umetnih trepalnic večji, odvečni del preprosto odstrižemo). Po nanosu trepalnic je treba obvezno nanesti še maskaro, saj s tem  povežemo videz naravnih trepalnic z umetnimi. Za piko na i smo v tokratnem spomladanskem videzu meseca usta obarvali z močno rožnato šminko, ki je še posebej poudarila igriv in pozitiven značaj naše prijetne bralke Kristine.  

Kristina po preobrazbi foto: revija Bodi Zdrava

Uporabljeni izdelki:

  • Rdečilo za lice Swirly Rouge, 15 Candy Pink, 9 g, alverde NATURKOSMETIK, 4,99 EUR
  • Primer za obraz Hydro Vitamin, 50 ml, trend !t up,  4,49 EUR
  • Tekoča podlaga Hydro Stay Silky Serum – 030, ZF 15, 30 ml, trend !t up, 4,99 EUR
  • Svinčnik za oči Contour & Glide Kajal 010, 0,3 g, trend !t up, 1,99 EUR
  • Paleta senčil Nude Mood, 4,8 g, trend !t up, 4,99 EUR
  • Svinčnik za obrvi 020, 1,34 g, trend !t up, 2,99 EUR
  • Umetne trepalnice, 1 kos, s-he stylecollection, 3,79 EUR
  • Maskara Lash Up Volume & Lifting, 12 ml, s.he stylezone color&style, 5,29 EUR

Vsi izdelki so na voljo v prodajalnah dm in/ali na www.dm.si.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

prejšnji članek
Znano, kdo bo zamenjal Nušo Lesar
Svet slavnih
Znano, kdo bo zamenjal Nušo Lesar
naslednji članek
Vse več otrok pije nevarne energijske pijače
Zdravje
Vse več otrok pije nevarne energijske pijače
#obraziavenija
obraziavenija