Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Napolnite baterije in okusite pomlad v Prekmurju

28. 3. 2023; 08.29
Avtor: Oglasno sporočilo
pomlad v prekmurju
Vikend doživetij v Termah Vivat vas bo napolnil z doživetji. Od 14. do 16. aprila 2023 bomo tam gostili tudi 8 odličnih predavateljev in drugih strokovnjakov.

Seveda pa bo poleg pestrih razvajanj in predavanj na voljo tudi odlična hrana in še boljša družba znanih osebnosti in terapevtov. Cena na osebo v dvoposteljni sobi je 245 evrov in v enoposteljni sobi 275 evrov.

A preberite, kaj vse dobite za ta denar, ker vikend bo tako poln, kot da bi šli od doma vsaj za mesec dni.

Vikend paket vključuje:

  •  namestitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom
  •  neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu
  •  celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
  •  nočno kopanje vsak petek do 21. ure
  •  kopalni plašč in kopalna brisača
  •  vsak dan vodena terapevtska hidrogimnastika
  •  brezplačna internetna povezava
  •  vstop v svet savn Vivat
  •  varovano hotelsko parkirišče
  •  glasbeni nastop ljudske skupine ob večerji
  •  degustacijo domačega bučnega olja v avli hotela

Kaj zanimivega vas čaka v enem vikendu?

Petek za začetek:

  •  darilna vrečka za vsakega udeleženca
  •  pijača dobrodošlice
  •  nagradna igra za goste
  •  že v petek bo pestro, saj vas čaka plesni večer z Ano Uršič in spremljavo Aperol Spritz koktejlov, medtem, ko bo sobotni večer še bolj romantičen.

Sobota in nedelja bosta zdravi in energijsko zelo polni. Razkrivamo del programa:

  • sobotna priprava in pokušina smutijev
  • hitra diagnostiko telesa z Miroslavom Kajinom
  • jutranja joga in meditacija z Nežo Rupnik
  • predavanje Milene Špindler o 5 korakih za krepitev povezanega partnerstva
  • delavnica energijskega dela na sebi z Nežo Rupnik
  • predavanje Andreje Kolarič o tem kako si z aromaterapijo lahko lajšamo težave ob spomladanski utrujenosti
  • kratki jasnovidni uvidi Marije Klincov
  • večernim sprehodom z baklami do čokoladnice Passero, ki bo minil v družbi Klemna Bunderle
  • vikend pa bo zaključila Zvezdana Mlakar s predavanjem o tem, kako nam pogovori spreminjajo življenje.

Naj vam predstavimo 8 predavateljev in vaditeljev, zaradi katerih bo vikend še dolgo ostal z vami.

Vikend doživetij - predavatelji foto: Media24

Zvezdana Mlakar

Gledališko in filmsko igralko, televizijsko voditeljico in pisateljico Zvezdano Mlakar zagotovo vsi poznate.  Zvezdana je zaradi svoje knjige Pogovori, ki so mi spremenili življenje v zadnjih mesecih zelo iskana avtorica in sogovornica, zato smo še posebno vesli, da bo z nami. Na Vikendu doživetij bo nastopila s svojim predavanjem Kako pogovori spreminjajo življenje.

Klemen Bunderla

Dobro poznan voditelj Radia Aktual, ki mu nikoli ne zmanjka pozitivne energije, Klemen Bunderla se bo družil z nami na Vikendu doživetij, delil z nami nekaj svoje dobre volje in se pridružil našemu večernemu sprehodu do čokoladnice, kjer bodo pripravili tudi krajšo predstavitev.

Neža Rupnik

Z jogo in meditacijo se je Neža Rupnik začela ukvarjati 8 let nazaj v Indoneziji. Tam je živela in učila 2 leti. Najprej je osvajala fizično komponento človeka (telo) in jo nato vedno bolj prepletala s subtilnejšemi vidiki (um, energijsko telo, duša, duh). V zadnjih letih si ne predstavlja več življenja brez meditacije, ki nudi varen prostor integracije in razumevanja, pa tudi ne brez rednega energijskega dela. Neža bo za nas pripravila jutranjo meditacijo, jutranjo vadbo in delavnico energijskega dela za začetnike.

Milena Špindler

Milena je predavateljica, angelska in hipno terapevtka ter NLP coachinja. Leta izkušenj in dela z ljudmi ter integracija  potovanj in spoznavanja drugih kultur, meditacij ter osebne rasti so jo pripeljala na srčno pot. Na predavanju na Vikendu doživetij bo Milena spomnila  na 5 korakov , ki jih pari in ženske pogosto pozabimo vpeljati v prakso. Z majhnimi spremembami v praksi, vas partner lahko ponovno vidi in sliši, skupaj hodita na zmenke, več-urni pogovori ponovno postanejo tedenski ritual, ter dolgi objemi vsakodnevna praksa.

Miroslav Kajin

Miroslav, intuitivni terapevt in reiki mojster, bo tudi tokrat naš gost. Z njim vam je tako prijetno, da se nam bo v Termah Vivat pridružil že tretjič zapored. Miroslav je preprost človek z veliko pozitivne energije in različnimi znanji, ki ga uspešno deli med ljudi. Namen njegovega delovanja je pomagati ljudem na način, da jim izboljša energetski pretok telesa in s tem aktivira telo, da prične s procesom samozdravljenja oz. pravilnim delovanjem. Med samim procesom pomaga pri odpravi različnih čustvenih blokad in zdravstvenih težav. Za udeležence Vikenda doživetij bo na voljo za terapije v manjših skupinah.

Ana Uršič

Temperamentna in senzualna učiteljica plesa se že od zgodnjega otroštva profesionalno ukvarja s športom. Pri treh letih je začela trenirati gimnastiko. Po desetih letih je svojo tekmovalno kariero nadaljevala v cheerleadingu in dosegala odlične rezultate na državni, evropski in tudi svetovni ravni, kasneje se je posvetila še salsi, ki je danes njen slog življenja. Ana živi za ples in od plesa, saj poučuje v različnih šolah v Ljubljani, prav tako pa je inštruktorica tudi v tujini na različnih festivalih salse in kongresih. Ana bo vodila petkov plesni večer ob dobri glasbi in družbi.

Marija Klincov

Marija je medij, bralka dušnih zapisov in preko nje se stranke povezujejo in posvetujejo s svojimi dušnimi vodniki, angeli in stvarstvom.  Je jasnovidna, a pravi, da ne dela čudežev, ne spreminja vode v vino, a vseeno je prepričana, da lahko v vaša življenja prinese vsaj kanček svetlobe in upanja. Tako vam osvetli del poti s tem, da vam pove, kaj se lahko pričakuje v naprej in kje so zastoji, ter kam vas vodijo energije. Pove tudi kaj lahko spremenite in na kakšen način, kaj lahko vi storite v danem trenutku ali v katero smer usmeriti svojo pozornost. Za udeležence Vikenda doživetij bo na voljo za kratke uvide in pomoč na poti do vaše sreče.

Andreja Kolarič

Andrejo, strokovno sodelavko za Favn, je poklicna pot vodila od klasične farmacije do holistične aromaterapije, ki je danes del njenega poslanstva - pomagati ljudem do boljšega počutja. Po lastni izkušnji izgorelosti je postala strastna zagovornica vseživljenjskega učenja in raziskovanja na temo osebne rasti. Andrejo smo na Vikendih doživetij že spoznali – vestno nam predaja znanje in informacije o koristnih vplivih aromaterapije v našem vsakdanu. V Termah Vivat nam bo povedala več o tem, kako si lahko z aromaterapijo lahko pomagamo pri premagovanju spomladanske utrujenosti.

Prijave in informacije o Vikendu doživetij najdete na www.vikend-dozivetij.si.

Za dodatno pomoč lahko pokličite tudi na tel. št. 01 5880 353

Sabina je tresočih nog prisuhnila Karimovemu komentarju.

Sabina je tresočih nog prisuhnila Karimovemu komentarju. foto: POP TV

prejšnji članek
To veliko noč pripravite nekaj novega. Za vas imamo odličen predlog
Kulinarika
To veliko noč pripravite nekaj novega. Za vas imamo odličen predlog
naslednji članek
Delovna akcija se je po snemanju nadaljevala!
Svet slavnih
Delovna akcija se je po snemanju nadaljevala!