pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepotne skrivnost, ki jih gotovo ne poznate

22. 4. 2016; 07.15
Avtor: A.K.
otroški puder
Že veste, da vam pri lepotnih trikih otroški puder lahko prihrani marsikatero težavo?

Za vas razkrivamo 8 načinov, kjer lahko koristite otroški puder. Preizkusite, ne bo vam žal!

Ta pomirjujoč, nežen in povsod uporaben proizvod vas bo rešil v veliko situacijah.

1. Večji volumen trepalnic. Pred nanosom maskare, si na trepalnice s prstom nanesite malo otroškega pudra. Nato nanesite maskaro in uživajte k zapeljivem pogledu, ki ga bo kombinacija obojega zagotovila.

2. Matiranje mastne kože. Najboljši način za preprečevanje svetlikajoče kože, bodisi preprečevanje potu bodisi matiranje pudra, ki ga uporabljate dnevno, je zagotovo otroški puder. Je prozoren, ne dodaja novega sloja na kožo, učinek je naraven in prekrije pot. Nanesite ga na nos, čelo in brado.

3. Namesto suhega šampona. Otroški puder odlično vpija maščobo, zato ga lahko uporabite namesto suhega šampona. Nanesite ga na teme, zmasirajte lasišče, pustite par minut pri miru, nato pa si temeljito razčešite lase.

4. Za mozolje. Star trik z zobno pasto zamenjajte z otroškim pudrom, ki v nasprotju z zobno pasto ne izsuši kože. Puder bo umiril področje, kjer je mozolj in ublažil rdečico okoli.

5. Pomirjanje kože po depilaciji. Po depilaciji z voskom, epilatorjem ali britvico, pomirite kožo z uporabo pudra, ki bo preprečil mozoljčkom, da pridejo na plan in umiril rdečico.

6. Odstranjevanje peska s kože. Morda vam ta trik trenutno ne bo prišel prav, spomnite pa se nanj poleti, ko boste uživali na peščeni plaži, če se vam bo pesek močno prijel na kožo. V tem primeru si natresite puder v dlani in podrgnite z njim po rokah in nogah, kamor se pesek najraje prime.

7. Preprečevanje neprijetnega vonja. Ta nasvet vam lahko pride prav takrat, ko po fitnesu ne uspete skočiti pod tuš in se osvežiti. Na stopala si natresite malo pudra in ga vtrite v kozo. Preprečil bo znoj in neprijeten vonj.

8. Osvežite si omaro. Če ima omara neprijeten vonj, postavite odprto stekleničko otroškega pudra za dan ali dva in nato uživajte v novih vonjih vaše omare!

prejšnji članek
Severina rojstni dan preživela v solzah!
Svet slavnih
Severina rojstni dan preživela v solzah!
naslednji članek
Kaj pravzaprav res škodi?
Zdravje
Kaj pravzaprav res škodi?