nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Horoskop in šminka: Kateri odtenek ustreza vašemu znaku?

14. 10. 2023; 04.00
Avtor: M. R. / revija Bodi zdrava
rdeča šminka

Vroča in dominanta rdeča ali nežna barva na vaših ustnicah? foto: dreamstime

Vroča in dominanta rdeča ali nežna barva na vaših ustnicah? To ni povezano samo z modnimi zapovedmi, ampak poleg tega še z vašim značajem, ki ga določa tudi astrološko znamenje, v katerem ste rojeni. Vedno pa se seveda lahko poigrate in stopite tudi iz svoje cone lepotnega udobja.

Levinja

Ste samozavestni, nastopaški in radi v središču pozornost ter zelo lojalni, zato potrebujete močno, obstojno barvo. Priporočamo dobro, kakovostno šminko.

Vaše ustnice bo obarvala v bogato koralno barvo, na njih pa pustila sijajen finiš. Dragoceni voski in olja, ki jih vsebuje ta dišeča šminka, povečajo učinek sijaja in naredijo kožo ustnic na pogled bolj gladko. Šminka za ustnice doda zaključno noto tako vsakodnevnemu videzu kot večernemu ličenju.

Devica

Ste analitični, neodvisni in zelo inteligentni, zato so za vas najprimernejši hladni rdeči odtenki.

Tekoča šminka silk matt s-he colour&style ustnicam daje svilnat mat videz, ne da bi jih izsušila. Tekstura zagotavlja odlično prekrivanje in takojšnjo barvo za intenziven, dolgotrajen učinek. Zaradi posebno oblikovanega aplikatorja lahko tekočo šminko nanesete z lahkoto in natančnostjo. Za neustavljive ustnice s-he colour&style!

Tehtnica

Ste elegantni, zelo vljudni in lepih manir, zato poudarite svojo milino. Nežna rožnata bo le poudarila vašo gracioznost.



Tekoča šminka silk matt blagovne znamke s-he colour&style daje ustnicam svilnat matiran videz, ne da bi jih izsušila. Tekstura zagotavlja odlično prekrivanje in takojšnjo barvo za intenziven, dolgotrajen učinek. Zaradi posebno oblikovanega aplikatorja lahko tekočo šminko nanesete z lahkoto in natančnostjo. Za neustavljive ustnice s-he colour&style!

Škorpijonka

Temna, skrivnostna in malce divja – to je vaša narava in taka naj bo tudi vaša izbrana šminka. Naj bo čim bolj podobna burgundsko rdeči barvi.

Rdečilo za ustnice v svinčniku Waterdrop Lip Color vam bo pričaralo zapeljivo polne ustnice. Njegova intenzivna barvna tekstura je vodoodporna in dolgo obstojna, vašim ustnicam pa da nepopisno polnost. Rdečilo za ustnice Waterdrop Lip Color znamke trend !t up vsebuje negovalno avokadovo olje in vlažilno hialuronsko kislino, zato ustnicam zagotavlja mehkobo in prožnost. Zaradi nežne arome vanilje, kokosa in karamele je glos še posebej prijeten za nošenje. Izdelek je dermatološko testiran.

Strelka

Kot lovka vedno iščete nekaj novega in vznemirljivega, zato ste zagotovo najbolj avanturističen znak. Izberite barvo, ki je praktična in ne preveč vpadljiva, da vas ne bo ovirala na vaših avanturističnih poteh. Komaj opazna koralna barva je odlična izbira za vas.

Šminka Pure Nude v odtenku 35 bo vaše ustnice odela v čudovito naravno barvo ustnic in poskrbela za moden matiran videz. Ne glede na to, ali si želite naravnega videza ali dramatičnih, zadimljenih oči, doda klasična šminka v nude barvi končni pečat. S to šminko ste zaradi matiranega zaključka videti še posebej moderni in elegantni. Odlično jo lahko uskladite z rdečilom za lica in tako poskrbite za enoten videz.

paleta šmink, šminka foto: dreamstime

Kozoroginja

Odgovorni, potrpežljivi in že kar malce nevarno zvesti izberite srednjo pot in šminko rožnate barve.

Rdečilo za ustnice perfect shine je popolna šminka, ki bo vaš videz dvignila na višjo raven! Dolgo obstojna in visoko pigmentirana šminka ima bleščeč zaključek in je zasnovana tako, da ne izsuši vaših ustnic. Ne glede na to, ali se odpravljate v službo ali na zabavo, je odličen dodatek, ki bo dopolnil vaš videz. Šminka ima prijeten vonj, nanaša se preprosto in vsakič zagotovi brezhiben sijoč zaključek. Za osupljivo vsakodnevno ličenje ali večerno zabavo – s-he colour&style!

Vodnarka

Uporniška in z voditeljskimi lastnostmi – da, zagotovo ste ženska, ki ji pristaja vijoličasta šminka. Morda ne premočna, a ravno prav udarna, da je nihče ne bo prezrl.

Rdečilo za ustnice perfect matt je popolna šminka, ki bo vaš videz dvignila na višjo raven! Dolgo obstojna in visoko pigmentirana šminka ima matiran zaključek in je zasnovana tako, da ne izsuši vaših ustnic. Ne glede na to, ali se odpravljate v službo ali na zabavo, je odličen dodatek, ki bo dopolnil vaš videz. Šminka se nanaša preprosto in vsakič zagotovi brezhiben zaključek. Za osupljivo vsakodnevno ličenje ali večerno zabavo – s-he colour&style!

Ribica

Ste zelo odprtega duha in mišljenja, zato ste vedno pripravljeni poskusiti nekaj novega. Predlagamo vpadljivo živo rožnato barvo,

Ovnica

Ste ženska, ki točno ve, kaj si želi, zato si verjetno ne boste dovolili, da vam solimo pamet z izbiro barve šminke. Odločite se za žive in vpadljive barve.

Rdečilo za ustnice v svinčniku Waterdrop Lip Color vam bo pričaralo zapeljivo polne ustnice. Njegova intenzivna barvna tekstura je vodoodporna in dolgo obstojna, vašim ustnicam pa da izjemno polnost. Rdečilo za ustnice Waterdrop Lip Color znamke trend !t up vsebuje negovalno avokadovo olje in vlažilno hialuronsko kislino, zato ustnicam zagotavlja mehkobo in prožnost. Zaradi nežne arome vanilje, kokosa in karamele je glos še posebej prijeten za nošenje. Izdelek je dermatološko testiran.

Bikica

Trmasta, odločna, samozavestna ženska v znamenju bika se ne bo bala pokazati v javnosti z nenavadno šminko.

Šminka Pure Nude bo vaše ustnice odela v čudovit odtenek in poskrbela za moden matiran videz. Ustnice neguje z dragocenim avokadovim oljem in vas razvaja z vonjem po vanilji in kokosu. Izdelek je dermatološko testiran.

Dvojčka

Kot dvojček vedno nihate med željami po novem in predanostjo staremu. A pri šminki se nikar ne bojte eksperimentirati.

Rdečilo za ustnice s kremno formulo ter dodatkom sončničnega in jojobinega olja je preprosto nanašati in daje ustnicam negovan videz. Mat rdečilo za ustnice alverde ima praktičen izvlečni mehanizem in svinčnik za nanos.

Rakica

Ste človek, ki trdno stoji na tleh, zato imate radi stvarne, naravne barve. Močan je tudi vaš občutek za druge ljudi, zato jih ne želite vznemirjati.

Rdečilo za ustnice je popolno za ustvarjanje sijočih, gladkih in zapeljivih ustnic, saj vsebuje voske in olja za nego ustnic. Lahko ga uporabljate tako za vsakodnevno kot za večerno ličenje. Izdelek je dermatološko testiran.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Vabljeni k branju! foto: revija Bodi Zdrava

prejšnji članek
Toliko plača Ana Roš za gomolj krompirja
Svet slavnih
Toliko plača Ana Roš za gomolj krompirja
naslednji članek
Spoznajte trike, kako odpreti pretesno zaprte kozarce
Kulinarika
Spoznajte trike, kako odpreti pretesno zaprte kozarce
#obraziavenija
obraziavenija