profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

9 razlogov, da mu ne daste priložnosti

19. 5. 2016; 02.33
Avtor: A.P.
Ljubezenska zveza
Moški so lahko odlični prodajalci, odlično vas lahko začarajo, da jih vzljubite, jih ljubite, hodite z njimi na zmenke. So pa razlogi, zaradi katerih tega ne smete storiti, ne glede na to, kako se moški trudi, da bi vas osvojil.

Ne trdimo, da vam bodo vsi zlomili srce, ampak če opazite katere od naslednjih stvari, mu ne dajte priložnosti.

Primerja vas z njegovo bivšo. To je eden izmed največjih razlogov, zakaj si vašega časa ne zasluži. Ste močna, lepa ženska, ki se mora v svoji koži počutiti dobro in se spoštovati. Nikoli ne dopustite, da bi bili na drugem mestu! Če vam jo bo ves čas omenjal, ali bo rekel, da imate tako lep nasmeh kot ona, potem tecite v drugo smer. Dajte mu čas in prostor, da na prvem mestu pozabi njo.

Nesramen je do vaših prijateljev. Vsi imamo dobre in slabe dneve, vendar ko moški, s katerim imate neko razmerje, hodi z vami in vašimi prijatelji ven, mora imeti ves čas nasmeh na obrazu in biti prijazen. Spoštovati jih mora, tudi če ni njihov najboljši prijatelj.

V vas vzbudi najslabše. Se počutite, kot da ste na robu solz? Se počutite, kot da hodite po jajčnih lupinah, da ste lahko z njim? Če je odgovor pritrdilen, potem ni pravi za vas. Imeti morate moškega, ki vas spoštuje in iz vas potegne vaše najboljše lastnosti.

Preveč je domišljav. Pri obeh spolih je samozavestzelo privlačna karakterna lastnost. Če pa je tega preveč in če samozavest vodi v domišljavost, potem postane ta lastnost zelo odbijajoča. Če opazite znake, da stvari jemlje preresno, je zelo domišljav in se ves čas hvali, potem premislite, če hočete takega moškega imeti.

Daje vam lažno upanje, da se bo spremenil. Če ste v razmerju, v katerem imate občutek, da se morate spremeniti in se na vse pretege trudite, da bi se, potem tako razmerje za vas ni zdravo. Hudo, ampak je resnično. Nekateri moški vas bodo prepričevali, da se bodo spremenili zaradi vas, da bo vašidealen partner, da vas močno ljudi, čeprav vemo, da dejanja pomenijo več kot samo besede. Če opazite, da govori nekaj in dela drugo, je zelo malo upanja, da se bo spremenil. Konec koncev, v razmerju ne biti z nekom, ki ga hočete spremeniti.

Počutite se kot dekle na poziv. Vas kliče samo po osmi uri? Ste v njegovi sobi samo takrat, ko skupaj preživljata čas? Ali čutite, da je edina dobra stvar vašega razmerja fizična bližina? Če je odgovor da, potem ste za njega dekle na poziv. Za njega ste le številka.

Nima jasno začrtane poti. Tudi ta stavek je bolj krut, ampak če opazite, da vaš fant ne ve, kaj si v življenju želi, ne bo ničemur sledil.

Nimata skupnih prepričanj. To je za razmerje zelo pomembno, saj lahko ob različnih prepričanjih zelo hitro pride do konflikta. Če imate prepričanja dodelana, ne dovolite nikomur, da to spremeni.

Njegov karakter vam dela preganjavice. Če se videvate z nekom, ki vas namerno jezi, prekinite stike. Ne ostanite v razmerju samo zaradi tega, ker vam je misel na to všečna. Če ne občutite metuljčkov v trebuhu in se ne počutite udobno in toplo, potem mu ne dajte priložnosti.

prejšnji članek
Nespodobne ponudbe režiserjev
Svet slavnih
Nespodobne ponudbe režiserjev
naslednji članek
Uporabljate pravo sol?
Zdravje
Uporabljate pravo sol?