pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Rok in Vlasta po šovu hvaležna: Imela sva izjemno srečo

3. 3. 2023; 10.58
Avtor: V.M.
Rok in Vlasta

Vlasta: 'Jaz res upam, da se ta najina energija nikoli ne konča.' foto: Planet TV

Rok in Vlasta sta ženin in nevesta, ki ju je veselje spremljati. Kot ste nam potrdili, vas njun odnos močno navdušuje. Kaj pa o tem danes pravita zakonca Korošec?

Rok in Vlasta popolnoma ustrezata konceptu eksperimenta Poroka na prvi pogled. Čeprav se je morda na prvi pogled zdelo, da bi lahko imela zaradi dominantne narave obeh težave pri ustvarjanju lahkotnega odnosa, sta poskrbela za res lepo presenečenje. Njuno spoznavanje je veselje spremljati, poleg spoštljivega odnosa, so namreč vzplamenele tudi iskrice.

Gospod in gospa Korošec sta se na pustolovščino podala tako prijetno sproščeno, kot bi opazovali barko, ki zapluje v mirno morje. Zdi se, kot bi zavestno sledila zaobljubam, ki sta si jih izmenjala na poročnem obredu. Med spoznavanjem si prisluhneta in drug drugemu dopuščata, da brez pritiska nizata korake po skupni poti. Upamo, da nas bo njuna pravljica razveseljevala tudi v bodoče.

Rok: 'Vlasta takšna, kot je, v temu je ves čar ...' foto: Planet TV

Bralci in bralke portala njena.si navdušeni, Rok in Vlasta hvaležna

In ko smo ravno pri tem, kako se na vzoren par iz eksperimenta Poroka na prvi pogled odzivate gledalci? Slednje smo naše bralke in bralce povprašali  na družbenem omrežju in bili deležni odziva nad vsemi pričakovanji. Poleg navdušenih komentarjev, ste nas dobesedno zasuli s sporočili, tekom katerih izražate naklonjenost do prisrčnega para.

Z odzivom bralk in bralcev smo seznanili tudi Vlasto in Roka, ki sta se našega sporočila zelo razveselila.

"Zelo sem vesela, da je tolikšno število ljudi, ki navija za naju in naju spodbuja. Vsaka veza ima seveda vzpone in padce, ki sva jih skušala reševati sproti s pogovorom. Glede na večino ostalih parov, pa sva prav gotovo imela izjemno srečo, saj sva si bila že takoj zelo všeč, kar pa je s spoznavanjem samo še naraščalo," je svoje misli strnila Vlasta, njenemu mnenju pa se je pridružil tudi Rok, ki ob odzivu javnosti prav tako ne ostaja ravnodušen.

»Res je lep občutek, ko takole vidiš, da nekatere ljudi spraviš v dobro voljo, pa da vidijo, da mogoče pa še obstaja romantika. Za enkrat je resnično vse pravljica, moram pa pričakovati, da vsem verjetno res ne bom, ne bova všeč,« ostaja prizemljen Rok, ki ima tudi z odzivi v svoji okolici zelo lepe in zanimive izkušnje. A to je že tema, ki jo bomo z vami delili prihodnjič.

prejšnji članek
Anamaria Goltes objavila prelepo fotografijo z Luko Dončićem
Svet slavnih
Anamaria Goltes objavila prelepo fotografijo z Luko Dončićem
naslednji članek
Tega ljubitelji Kekca niste vedeli: 'Rožle' ima brata dvojčka
Kultura
Tega ljubitelji Kekca niste vedeli: 'Rožle' ima brata dvojčka