stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kateri je vaš živalski vodnik?

10. 6. 2022; 04.00
Avtor: K. S.
profimedia-0131865032

sova foto: Profimedia

Med tem ko sam horoskop že daje nekaj idej, kateri živali »pripadate«, preverite, kateri so vaši živalski vodniki na podlagi indijanske kulture.

Veliko ljudi se danes po nasvete in vodstvo obrača na spiritualnost, stara znanja in naravno kot tako. Tako tudi kaj hitro pridejo do informacije, da obstaja nešteto spiritualnih vodnikom, med katerimi se pogosto znajdejo nadangeli, angeli, preminule osebe. A obstaja še druga stran vodnikov, ki ne premorejo ravno človeške pojave. Gre se za predstavnike narave … gre se za živali.

Da živali premorejo nekaj več, so razumeli že v starih časih. Pomislimo samo na Egipčane in njihovo čaščenje mačk. Prav tako ste verjetno že zasledili, da so tudi svojim bogovom vedno nadeli živalske glave. A niso bili edini. Ideja spiritualnosti živali je močna tudi pri ameriških Indijancih in Indijcih.

A danes je bolj kot to za mnoge pomembno, da najdejo prej omenjene vodnike, ne pa svoje bogove. V nadaljevanju si lahko tako preberete, kateri živali po svoje »pripadate« glede na horoskop in torej čas rojstva.

OVEN (21. 3. – 20. 4.) – Sokol

Sokol sicer dobro deluje znotraj skupine, a še bolje se odreže sam. Je spontan in samostojen, a večkrat zaradi svoje samozavesti tudi preveč impulziven. Čeravno ne zgleda vedno, jim odnosi veliko pomenijo.

BIK (21. 4. – 20. 5) – bober

Bobri si si za doseganje ciljev sposobni vzeti kar nekaj časa, saj v ključnih trenutkih premorejo potrpežljivost. So izjemno strateški, iznajdljivi in pretkani. V resnici jih ni niti pametno izzivati. So graditelji sanj in družine.

DVOJČKA (21. 5. – 21. 6.) – jelen

Jeleni so sila pretkani in inteligentni, v sekundi sposobni narediti velik korak dalje, a včasih se prestrašijo tudi najmanjše ovire. Popaziti morajo, da niso v vsem preveč izbirčni in da si kdaj dovolijo biti tudi nežni, kot srne.

RAK (22. 6. – 22. 7.) – žolna

Žolne so naravni negovalci in globoko povezani z domom. V njih najdete dobre poslušalce in podpornike, saj premorejo empatijo. Njihov primarni fokus je poskrbeti za vse, četudi zaradi tega same nasrkajo.

LEV (23. 7. – 23. 8.) – losos

Losos bo navkljub močnim tokovom vedno našel pot domov. Njegova odločnost izvira iz lastne modrosti, ki jo gradijo instinkti in notranje znanje. Učijo nas zaupati lastni presoji, si upati iti proti toku. So vodje, ki vplivajo upanje tudi drugim.

DEVICA (24. 8. – 23. 9.) – medved

Medvedje so varuhi nezavednega znanja in nas tako učijo, da je vedno potrebno najti odgovore na življenjska vprašanja znotraj nas samih. So dobri opazovalci, občasno preveč perfekcionistični. Lahko so potrpežljivi, a ko enkrat prestopimo njihovo mejo, bolje da se zelo hitro odstranimo.

TEHTNICA (24. 9. – 23. 10.) – vrana

Vrane so varuhi svetih pravic in tako sposobne presoditi, kdo ima prav in kdo ne. Premorejo višje znanje, ki je potrebno za odločanje o pravici. Sposobne so videti tako temo kot svetlobo, po svoje so vmesni člen med tem in drugim svetom.

ŠKORPIJON (24. 10. – 22. 11.) – kača

Kača je simbol večnosti in zdravja. Ravno njena sposobnost menjavanja kože je jasen znak nenehnih transformacij, ki so jih ljudje pod tem znamenjem sposobni doseči tekom življenja. Sposobni so brez večje težave preiti iz ene točke življenja v drugo, pustiti torej preteklost za sabo, kot staro kožo.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) – sova

Sove simbolizirajo ne le znanje ampak tudi magijo. Sposobne so videti vse, tudi tisto, kar je drugim skrito. Nemogoče jim je tako tajiti, kaj v resnici počnete, saj vas preberejo kot odprto knjigo. So mogočni in strastni.

KOZOROG (22. 12. – 20. 1.) – gos

Glavne značilnosti gosi sta odločnost in iznajdljivost. Ne glede na to, kaj si zastavi, bo na takšen ali drugačen način to tudi dosegla. Premore visoke ambicije in je za želeno pripravljena garati bolj kot kdorkoli drug. K padcu jih lahko popelje le obsesija in odvisnost.

VODNAR (21. 1. – 20. 2.) – vidra

Primarna ženska energija je tista, ki vlada radovedni vidri. Spominjajo nas, da se lahko v vsaki stvar najde nekaj zanimivega, le pogledati moramo s pravega zornega kota. Sposobne so v vsaki malenkosti najti nekaj smiselnega in vrednega pozornosti.

RIBI (21.2. – 20. 3.) – volk

Volkovi so učitelji in kazalci prave poti. So poinirji, ki venomer stremijo k iskanju nove poti v življenju. Med tem ko niso vedno kreatorji novih idej, so vsekakor oni tisti, kitej utrejo pot. Premorejo veliko sočutja in strasti, pomembno vlogo pa ima zanje tudi družina. Nenazadnje, volkovi so v tropih.

prejšnji članek
Za Luko in Karimom že 200 oddaj
Resničnostni šovi
Za Luko in Karimom že 200 oddaj
naslednji članek
Kako pravilno nabrati bezeg, da bo ohranil zdravilne lastnosti?
Zdravje
Kako pravilno nabrati bezeg, da bo ohranil zdravilne lastnosti?
#nasazenazenska
nasazenazenska