Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

V trendu: kačji potisk
| K.M.

V trendu: kačji potisk

Po zgledu prizorov z ulic New Yorka bodo trendovski potiski na čevljih in modnih dodatkih letošnjo jesen zdrsnili v kačjo kožo.

Čeprav obstajajo ženske, ki prisegajo na živalske vzorce, so tudi tiste, ki se tovrstnih vzorcev izogibajo predvsem zaradi negotovosti pri kombiniranju živalskih motivov s preostalo garderobo. A ta strah je pri letos popularnem kačjem odtisu povsem odveč. Trend kačje kože 2019 ali kačji tisk namreč zahteva pozornost, ne da bi se pri tem preveč trudili. Prav tako deluje v vseh kategorijah čevljev: od čevljev do kolen do balerink in seveda tudi vsega vmes. Potisk je namreč še vedno mogoče opredeliti kot nevtralen. Tipična barvna paleta kačjih barv je mešanica sive ali rjave barve, kar pomeni, da se bo večina vaših oblačil ujemala z njihovim stilom. To je tudi eleganten, a učinkovit način, da razbijete popolnoma črno obleko − nekaj, kar pogosto za različne priložnosti potegnemo na plan tudi jeseni. Poleg tega kačji vzorec deluje šik in elegantno, in to ne glede na to, ali jih boste kombinirali s hlačami ali obleko. Imate še vedno pomisleke?

Ko boste prvič obuli enega od številnih modelov čevljev, ki so jih za vas že razstavili na Massovih prodajnih policah, bo ves strah pred kačjimi vzorci nedvomno izginil in rodila se bo nova modna ljubezen.