filip flisar Svet24.si

FOTO: Ko slovenski vrhunski športniki postanejo ...

Marieke Vervoort Svet24.si

Paraolimpijka izbrala evtanazijo in se poslovila ...

mačka Dobra karma

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno ...

nomago, avtobus Svet24.si

Šofer "zaradi varnostnih razlogov" dijakinj ni ...

ad Odkrito.si

Zdravljenje atopijskega dermatitisa je zahtevno, ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez v novi pesmi govori o Justinu ...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič objavil sina, s katerim sta si ...

V trendu: kačji potisk
| K.M.

V trendu: kačji potisk

Po zgledu prizorov z ulic New Yorka bodo trendovski potiski na čevljih in modnih dodatkih letošnjo jesen zdrsnili v kačjo kožo.

Čeprav obstajajo ženske, ki prisegajo na živalske vzorce, so tudi tiste, ki se tovrstnih vzorcev izogibajo predvsem zaradi negotovosti pri kombiniranju živalskih motivov s preostalo garderobo. A ta strah je pri letos popularnem kačjem odtisu povsem odveč. Trend kačje kože 2019 ali kačji tisk namreč zahteva pozornost, ne da bi se pri tem preveč trudili. Prav tako deluje v vseh kategorijah čevljev: od čevljev do kolen do balerink in seveda tudi vsega vmes. Potisk je namreč še vedno mogoče opredeliti kot nevtralen. Tipična barvna paleta kačjih barv je mešanica sive ali rjave barve, kar pomeni, da se bo večina vaših oblačil ujemala z njihovim stilom. To je tudi eleganten, a učinkovit način, da razbijete popolnoma črno obleko − nekaj, kar pogosto za različne priložnosti potegnemo na plan tudi jeseni. Poleg tega kačji vzorec deluje šik in elegantno, in to ne glede na to, ali jih boste kombinirali s hlačami ali obleko. Imate še vedno pomisleke?

Ko boste prvič obuli enega od številnih modelov čevljev, ki so jih za vas že razstavili na Massovih prodajnih policah, bo ves strah pred kačjimi vzorci nedvomno izginil in rodila se bo nova modna ljubezen.