janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tanja Žagar uradno potrdila hčerkino rojstvo

Horoskop: Bremena preteklosti bodo padla na vas
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Bremena preteklosti bodo padla na vas

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Kar ni bilo narejeno v preteklosti, se lahko sedaj zgrne na vas. Reši vas lahko trdo delo. Zavihajte rokave.

Oven

Bodite pozorni, da vas pretirani pogovori ne vržejo iz svojega ritma. Zato se ne odzivajte na provokacije, temveč sledite svojemu optimističnemu načrtu dneva.

Bik

Čustva vas bodo zajela, da ne boste videli nič drugega. Če boste sledili srcu, se bo dan odlično razvil, v nasprotnem primeru pa boste kmalu v skrbeh in nemiru.

Dvojčka

Pazljivo danes z jezikom, da ne boste skozi čustvena pretiravanja resnično sprožili večje družinske prepire, ki se ne bodo tako hitro končali, kot jih boste zakuhali.

Rak

Bremena preteklosti bodo padla na vas in lotili se jih boste s pobegom v delo. Odmaknili se boste od prijateljev ter se posvetili zapoznelim delovnim nalogam.

Lev

Sanjali boste o osebi, za katero je pomembno, da vzpostavite dober odnos z njo. Lahko, da jo boste čez dan že srečali ali dobili sporočilo od nje in se spomnili sanj.

Devica

Ne boste želeli odpirati problemov na tako lep dan, a bodo kar sami prišli na plano in tako si boste dali duška ter nekotrolirano povedali vse, kar vam je ležalo na srcu.

Tehtnica

Predajali se boste sanjarjenju in tkanju načrtov z novo ljubeznijo. Polno dobrih idej bo aktiviralo vaše veselje do življenja. Končno je prišel čas za vaše poglavje ljubezni.

Škorpijon

Z besedami boste danes testirali čustva vačih bližnjih in se pri tem prav zabavali, ko boste videli, kako se želijo izmakniti vašemu pronicljivemu opazovanju. Je smiselno?

Strelec

Besede bodo napačno sprejete, zato se raje pokažite z dejanji tam, kjer želite koga impresionirati. Še vedno imate velik magnetni privlak, ki vam daje veljavo okolja.

Kozorog

Nihali boste v počutju in želeli boste vzbuditi pozornost z odmikom, a vam to ne bo uspelo, zato si boste kmalu premislil in se skozi humor želeli prebiti do simpatije.

Vodnar

Po dolgem času bo resnično harmoničen dan za vas. V navdušenju boste to podelili z bližnjimi in pozno zvečer doživeli hladen tuš, saj se ne bodo strinjali z vašimi opažanji.

Ribi

Ustvarjalnost in ljubezen do življenja vas bo ti prevzela in vzpostavili boste drugačne temelje za nadaljevanje kreativne poti. Srečni boste, čeprav vas ne bodo razumeli.