Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?

18. 1. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Skozi pomoč drugim se bo višala vaša vrednost v javnosti. Izkoristite to za delo in dobro sodelovanje. Intuicija vam bo dobro služila, najbolj skozi praktične rešitve. 

Bik
Pestro dogajanje vam ne bo dalo mira in zdelo se vam bo, da življenje samo vas tako preganja. Tokrat ne boste mogli pobegniti jezi, ki bo izbruhnila ob nepravem času. 

Dvojčka
Veliko novih idej vam bo dalo spodbudo, da se boste lotili stvari, o katerih ste v preteklosti samo sanjarili. Ponudili se boste za pomoč nekomu, ki ga občudujete. 

Rak


Zasanjani boste in skoraj zgrešili posameznike, ki vam bodo želeli pomagati pri resnično dobrih korakih za vaše materialne dosežke v službi ali glede denarja. 

Lev
Zanimiv teden se vam obeta, ko boste sprostili svoja pričakovanja do drugih in začeli bolj jasno in direktno hoditi po svoji poti. Marsikdo bo nasprotoval, a vam bo vseeno. 

Devica
Nemirni boste, saj se stvari ne bodo čisto tako odvijale, kot ste načrtovali. Zato boste iskali krivce ali nekoga, ki bi vam stal ob strani brez, da bi kaj večjega zahteval od vas. 

Tehtnica
Sproščeni boste in odzivni na iskrice strasti, ki se bodo aktivirale celo na daljavo. To vas bo še bolj motiviralo za izpolnitev ciljev, saj se zavedate, da je sedaj pravi čas. 

Škorpijon


Utesnjevali vas bodo tisti, ki vam bodo želeli na vsak način pomagati, a sočasno bodo s svojimi nasveti in neposlušnostjo zares samo tratili vas čas. Kako jim boste razložili? 

Strelec
Umirjenost vas bo zazibala v optimistično vzdušje, ko se boste vrnili v stare občutke in pričakovali, da drugi samodejno naredijo vse v vašo korist. Tokrat ne bo šlo tako. 

Kozorog
Obilo pozitivnih čustev, sodelovanja in veselja se obeta, če boste le opustili strahove in se izpostavili v javnosti, ko se bo pokazala ta potreba. Podprite življenje navzven. 

Vodnar
Dobre ideje vam bodo okrepile vaše materialnih dosežkih. Z lahkoto se boste pogovorili o vseh za vas pomembnih stvareh, če boste le želeli rešitve. 

Ribi


Spremembe vas bodo vodile v optimistične odločitve. Ne obljubljajte ničesar, kar ne mislite resno, vseeno pa sodelujte v dogajanju, ki bo na polno razburkalo čustva.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne govorice o šovu
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne govorice o šovu
naslednji članek
Janez Hočevar - Rifle sprejel težko odločitev
Svet slavnih
Janez Hočevar - Rifle sprejel težko odločitev