prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Odlična prijateljstva se bodo stkala
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Odlična prijateljstva se bodo stkala

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Uspešno se boste predstavili v javnosti in vse, česar se boste na novo lotili, vam bo odlično šlo. Fizične aktivnosti vam bodo pogodu in začeli boste z novimi treningi.

Bik
Veliko energije boste imeli, zato glejte, kam jo boste usmerjali. Ne odreagirajte na provokacije okolja in se ne jezite za malenkosti. Ne upirajte se novostim, sodelujte.

Dvojčka
Možna darila ali napredovanje vas čaka. Zato se osredotočite na realizacijo in pričakujte optimalne stvari, da se odvijejo v vaše dobro ter se tako tudi obnašajte.

Rak
Zgubljeni boste v neštetih opravilih in obremenjevali se boste s kvaliteto svojih storitev, z vzgojo otrok in želeli vse predate nekomu drugemu, pa ne bo šlo.

Lev
Odlična prijateljstva se bodo stkala ali se bo ljubezenska situacija okrepila. Čustveno se boste z lahkoto odprli in sodelovali z dogajanji v okolici. Ljubezen bo zacvetela.

Devica
Sprostitev odnosov vam bo dobro dela. Srečni boste in odprti za dobre stvari. Seksualna privlačnost bo velika in lahko, da se boste zaljubili na prvi pogled.

Tehtnica
Čustva vas bodo zajela ob srečanju s prav posebno osebo. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi se čisto prepustili in lahko bo to začetek nečesa lepega.

Škorpijon
Prevzeli boste pomembno vodilno vlogo, ki vam bo dala možnost narediti stvari čisto po svoje. Vsi vam bodo sledili in z lahkoto boste ustvarili nov red in nov sistem.

Strelec
Usoda vas bo povezala z določeno osebo in zdelo se vam bo, da se poznate že od nekdaj. Strastne iskrice bodo preskakovale in le s težavo se bosta zadrževala.

Kozorog
Nič ne boste imeli pod nadzorom, samo slediti bo treba dogajanju in opustiti strahove ter zadržanost. Poslovna sreča in dobre spremembe bodo sledile.

Vodnar
Poslovne spremembe vas bodo usmerile v odlično smer in še sami ne boste mogli verjeti, kako hitro se je vse uredilo. Potrebno bo, da sproti ustvarjajte red in sistem.

Ribi
Povsod boste zaželeni in številni prijatelji se bodo spomnili na vas. Vse, kar ste želeli pokazati v javnosti, se bo samodejno zgodilo sedaj, če boste le sproščeno sodelovali.