Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Nujno je, da najdete čas zase

23. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop za torek, 25.8. foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne pretiravajte z druženjem ter ne zapravite vse energije za druge. Ne razdajajte se toliko, nujno je, da spremljate notranje počutje in prisluhnete telesu ob pravem času.

Bik
Fizično počutje vam bo pomembno, še posebej pa izgled, zato se boste ukvarjali z vsem na to temo. Številne ideje vas bodo navdušile in vaš izgled bo bolj nenavaden.

Dvojčka  
Če iščete prave odgovore ali rešitve, potem si zapisujte vprašanja in pod njih pišite tisto, kar vam pride na pamet. Do konca tedna boste dobili vse odgovore in nasvete.

Rak
Doživeli boste vsa spoznanja, kar vam je pomembno. Največje spremembe ne bodo vidne navzven, temveč jih boste čutili vi sami. Drugače se boste počutili in reagirali.


Lev
Izolacija vam bo koristila in lahko, da domači ne bodo tako navdušeni nad tem, a vam bo to samo potrditev, da v vas ne vidijo več najboljših potencialov in vaših potreb.

Devica
Spoznanja bodo potrebna, da se boste res odločili za drugačno življenje in se res postavili zase. Nujno je, da zaživite bolj individualno življenje ne glede na odnose.

Tehtnica
Sledite svojim načrtom glede svojega počutja ne glede na vse delo in ostale povezave. Nujno je, da najdete čas zase in se ga držite redno dan za dnem.

Škorpijon
Čakanje in prelaganje opravkov je edina stvar, ki jo morate v tem času opustiti, če želite maksimalno sprejeti vsa darila, ki jih ima Življenje za vas. Samo sledite vsemu.


Strelec
Čas je za malo odmika od javnosti, saj boste imeli velike napore v odnosih, da bi lahko še prosti čas dali drugim. Odmaknjenost vam bo pokazala dobre rešitve.

Kozorog
Če boste sledili Usodi, vam bo dobro počutje sledilo, a morali boste izstopiti iz svojih običajnih strahov, zato lahko, da boste imeli manjše reakcije, ki vas bodo testirale.

Vodnar
Lahko, da se boste srečali z bivšo ljubeznijo in se bodo čustva ponovno odprla.
Toliko srečanj z ljudmi v živo boste doživeli, da boste prav izčrpani od tega.

Ribi
Bolj kot boste opuščali navezave na preteklost, bolj se bo krepilo vaše dobro počutje. Nekatere spremembe v zdravju vas bodo osrečile spremembe v javnosti in službi.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Razkrivamo, zakaj sta se sprla Andraž in Sanela
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Razkrivamo, zakaj sta se sprla Andraž in Sanela
naslednji članek
Daniel Radcliffe ne želi igrati odraslega Harryja Potterja
Svet slavnih
Daniel Radcliffe ne želi igrati odraslega Harryja Potterja