ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Opuščajte preteklost korak za korakom

24. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Starejše ali uradne osebe vam bodo stale ob strani in preko njih boste lahko marsikaj uresničili, zato se boste veliko gibali v njihovi družbi. Povsod vas bodo dobro podprli.

Bik
Lahko, da vas bodo zanimivi ljudje povabili v še bolj zanimivo sodelovanje, v velike načrte s še večjimi odgovornostmi. Iskali boste možnost za hiter red in tempo vsega.

Dvojčka
Posvetite se jasnim zaznavam in se ne odločajte v stvareh, kjer nimate dokazov ali predlogov, da ne boste padli v težave drugih ljudi. Okrepite pozornost nase.

Rak
Hvaležni boste usodi za nepredvidljive dogodke, pa čeprav ste se hudovali vnaprej in se želeli izmakniti. Sedaj boste lažje videli vse za nazaj, kako se je vse lepo zložilo.

Lev
Če boste prisluhnili svojim najbolj nežnim energijam in čustvenim ranam, boste lahko sprostili večja bremena iz srca, za katera lahko, da sploh niste vedeli, da so tam.

Devica
Če ste slabo spali, vpeljite novo navado sproščanja pred spanjem. Spremembe se namreč bližajo in ne boste mogli več ohranjati nadzora nad čustvi in dogajanjem.



Tehtnica
Javnost se bo dobro odzivala na vas in zato vam ne bo nič težko narediti. Uspešni boste povsod, kjer se boste pojavili. Lahko, da se boste pridružili kakšni organizaciji.

Škorpijon
Opuščajte preteklost korak za korakom in si dovolite popolno prenovo. Usoda ima številna darila za vas, zato odgovarjajte na klice, sodelujte v odnosih in bodite zraven.

Strelec
Utrujeni boste in potrebovali čas za regeneracijo ali za pogovor s sabo in Dušo. Slednje vam bo koristilo, če boste začeli zaupat in sprejemati vse tako, kot je zares.

Kozorog
Odlična podpora za obnovitev smisla življenja in zaključevanja nesmiselnih stvari vas čaka. Zadnji krajec Lune v vašem znamenju vibrira z namenom, da se stvari zaključijo.

Vodnar
Veliko časa boste posvetili javnosti, saj boste zadovoljni, da ste malo izven rutine, a že po nekaj dneh si boste zaželeli nazaj v svoj vsakdanjik, saj vam bo prenaporno.

Ribi


Povsod boste uspešni. Preko tega boste dojeli, kje ste šibki in se morate okrepiti v prihodnje, če želite svoj posel ali vpliv navzven še naprej razvijati ali stabilizirati.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Sanela o predlogu, ki je zanetil spor
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sanela o predlogu, ki je zanetil spor
naslednji članek
Iva Krajnc Bagola prejela pomembno nagrado
Svet slavnih
Iva Krajnc Bagola prejela pomembno nagrado