pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lina in Aljaž: 'Vesolje nama je namenilo 2. mesto'

16. 12. 2022; 09.00
Avtor: Vesna Meško
Aljaž in Lina

Aljaž in Lina. foto: osebni arhiv, edit: njena.si

Lina in Aljaž sta bila šokirana, ko sta ugotovila, da je obema za las ušla zmaga. Danes predvsem uživata v družbi drug drugega: 'Dejansko se nisva videla 133 dni, kar je ogromno, sploh za naju, ki sva še mlada in nora drug na drugega.'

Medtem ko se je Lina Majcen borila v Exatlonu, si je Aljaž Pušnik utiral pot v šovu Kmetija, zaljubljenca sta namreč sklenila, da se bosta odpravila vsak v svoj resničnostni šov z namenom, da osvojita glavno nagrado. Čeprav se tokrat nista borila skupaj, sta se vsak na svojem koncu odlično znašla in vse je kazalo na to, da jima bo uspelo doseči ambiciozni cilj. Žal je zmaga obema ušla dobesedno za las. Se je okus razočaranja hitro polegel?

»Ja, res je, letos se je vsak boril sam. In iskreno nisem pričakovala, da bova obadva prišla do finala, to je en res lep dosežek na katerega sva lahko ponosna. Iskreno sama nisem bila kaj veliko razočarana nad tem, da sem zgubila v finalu, ker sem dala čisto vse od sebe in naredila vse, da bi mi uspelo. Tako da sem ponosna na svoj dosežek in se s tem, da sem izgubila ravno v finalu, ne obremenjujem,« je pojasnila Lina, medtem ko je Aljaž priznal, da mu ni povsem vseeno, ker ni slavil zmage, a je vseeno izrazil spoštovanje do Toma, ki je v areni pokazal več sposobnosti.

Aljaž Pušnik foto: POP TV

Kaj pa se je parčku podilo po glavi, ko sta ugotovila, da je obema uspelo priti do konca tekmovanja? »Ja, ko sem izvedela, da sva bila oba v finalu in da sva oba izgubila, sem bila šokirana. Očitno nama je vesolje namenilo, da oba osvojiva drugo mesto. Vseeno pa mislim, da sva Sloveniji dokazala, da sva oba neizmerno borbena tekmovalca,« pojasnjuje Lina, ki jo je življenjska pustolovščina v Dominikanski republiki povsem spremenila, kar se je poznalo zlasti ob vrnitvi v domače okolje.

Karolina Siročič in Lina Majcen foto: Planet TV

Kako pa Lina in Aljaž danes gledata na ves vložen trud in življenjsko pustolovščino, tekom katere sta morala biti razdvojena več kot tri mesece? »Za vso to življenjsko izkušnjo sva neizmerno hvaležna, je pa res, da se verjetno v kaj takega posamezno ne bi več podala, psihično je bilo namreč preveč naporno, ko sva bila drug brez drugega. Dejansko se nisva videla 133 dni, kar je ogromno, sploh za naju, ki sva se mlada in nora drug na drugega,« sta še povedala za njena.si.

Lina in Aljaž foto: POP TV

prejšnji članek
Sin Romane Krajnčan pomagal štoparju, v zahvalo ga je ta okradel
Svet slavnih
Sin Romane Krajnčan pomagal štoparju, v zahvalo ga je ta okradel
naslednji članek
Sanjski moški komentiral izjavo, da je čustveno nezrel
Resničnostni šovi
Sanjski moški komentiral izjavo, da je čustveno nezrel