stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tekmovalci razkrili podlo igro produkcije!

27. 10. 2018; 09.00
Avtor: V.M.
povratniki

Končno so lahko povedali, kaj se jim je zgodilo. foto: POP TV

Na Kmetiji se je zgodil preobrat, ki je družini zamajal tla pod nogami. Povratniki so postali enakopravni člani družine in ob tem razkrili, kako se je produkcija poigrala z njimi. Za naš portal je spregovorila tudi Lara, ki še danes ne more razumeti, zakaj so jih tako pretentali ...

Bitko v areni je slavila Tjaša, Simona pa se je morala žal posloviti. Slednjega ni pričakovala, a je vseeno zapustila posestvo brez slabe volje. Naloga, ki jo je prejela ob koncu, je v njej prižgala iskro veselja, da bo lahko popestrila igro, ki se odvija na očeh javnosti. Njena odločitev bo namreč pretresla kmetijo do temeljev …

V gozdu stradanje, na posestvu ignoranca

Napočil je tudi trenutek, ko se je Povratnikom odvalil kamen od srca. Postali so enakopravni člani družine in na plan izlili skrivnosti, ki so jih doslej morali zadržati zase. Sledili so tudi očitki na račun odnosa tekmovalcev: Živeli smo v pomanjkanju, eni so skupaj padali in šli v bolnišnico od lakote, eni so 'kozlali' in vi se delate norca iz nas, kar se tiče hrane," je bil jezen Denis, ki mu tako, kot ostalim članom njegovega klana ni bilo lahko, ko jih je produkcija odpeljala v gozd, medtem ko jim je bilo obljubljeno, da bodo bivali na luksuzni kmetiji.

Prihod zvezd na posestvo. foto: POP TV

Lara iskreno: Vrhunsko so nas pretentali!

In kako je neprijetno izkušnjo doživela Lara, ki je zavoljo igre okusila tudi zdravstvene težave? Je bilo tokrat težje, kot pred štirimi leti, ko je prvič zakorakala pred kamere? ''Na prejšnji Kmetiji smo precej trpeli, kar se tiče življenjskih pogojev in hrane. No, prve tedne tudi tu ni bilo nič drugače, čeprav nam je bilo rečeno, da vstopamo v moderno kmetijo. To je bil res vrhunski 'zajeb', ki ga nikakor ne morem razumeti. Ali nismo dali dovolj 'survieverskega sranja' čez že na naši kmetiji?! Če bi želela stradati sredi gozda, bi se prijavila v kakšen drug šov in ne na Kmetijo! Mi bo pa ostalo v lepem spominu dejstvo, da se z Denisom dobro razumeva in da sva z Miho ohranila res lep prijateljski odnos,'' nam je zaupala svetlolaska.

Težko preizkušnjo je Lara občutila tudi na zdravju. foto: POP TV

Aneta zgodbam ne verjame

Kljub prepričljivim zgodbam iz gozda, pa vsi člani nekdanjim Povratnikom niso slepo verjeli. "Oni niso nikjer bili, to jaz 'garantiram', sploh pa ne en mesec! Ni šanse," je prepričana Aneta, ki ji tudi Povratniki očitajo, da intenzivno taktizira in je osredotočena zgolj na igro:  "Prav je, da igraš igro, se je pa treba zavedati, da smo ljudje in ni prav, da nekoga izigravaš, da na koncu 'pobašeš' 50.000 evrov,'' ji je brez dlake na jeziku vrgel pod nos Miha.

Indirina iskrena izpoved o depresiji in slavi

Obljubili so jim luksuz, čakala pa jih je hišica sredi gozda. foto: POP TV

prejšnji članek
Indirina iskrena izpoved o depresiji in slavi
Svet slavnih
Indirina iskrena izpoved o depresiji in slavi
naslednji članek
Objokana in strta Tanja Ribič
Svet slavnih
Objokana in strta Tanja Ribič