zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Nataliji je žal, da gledalci tega ne vidite

6. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Natalija Bratkovič

Natalija Bratkovič foto: Pop TV

Voditeljici Kmetije Nataliji Bratkovič za čas snemanja produkcija predstavlja družino. Koliko stika pa ima s tekmovalci, kako sploh poteka njeno delo?

Natalija Bratkovič sledilcem na družbenem omrežju pogosto pokaže utrinke iz zakulisja snemanja Kmetije in tako predstavi obraze, ki jih tekom oddaj ne vidimo. Kot pojasnjuje, ima s sodelavci lep odnos, kar zagotovo olajša dolge tedne skupnega ustvarjanja. »Na nek način smo nekakšna družina, produkcijska družina, saj smo dobra dva meseca skupaj vsak dan. Odlično se razumemo, če se ne bi, bi bilo zelo naporno delati,« je za njena.si pojasnila voditeljica, ki v šov ni vpeta le v tistih trenutkih, ko stopi pred kamero.

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Kako poteka njeno delo, kaj zanimivega se odvija za kamero? »Vse napotke, ki jih dobim, ki so potrebni zame, za voditeljico, to imamo sestanke, komunikacijo z reporterji, ker moram vedeti, kaj se dogaja, ker s tekmovalci nisem nikoli sama. Z njimi sem samo takrat, ko poteka snemanje. Produkcija je ves čas v pogonu, montaža ne počiva. Mi je pa včasih žal, da gledalci in gledalke ne vidijo tega, kar se dogaja v ozadju, ker bi celoten resničnostni šov mogoče gledali še malo bolj poglobljeno.«

prejšnji članek
Šok: Zvezdnik serije Botri pred javnostjo skrival ločitev
Svet slavnih
Šok: Zvezdnik serije Botri pred javnostjo skrival ločitev
naslednji članek
Takšen je bil nekoč sanjski Toni!
Resničnostni šovi
Takšen je bil nekoč sanjski Toni!