palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Takšen je bil nekoč sanjski Toni!

6. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Toni Šćulac

Toni Šćulac foto: Osebni arhiv

Junak 3. sezone šova Sanjski moški je tudi v oddaji obelodanil, da se je nekoč soočal s prekomerno telesno težo. Toni Šćulac je pokazal, kakšen je bil, preden je izklesal svoje telo.

Toni Šćulac je v eni izmed minulih oddaj Eli zaupal, da ga je prekomerna telesna teža ovirala v življenju. Čeprav je tekom mladosti izgubil odvečne kilograme, pa je bil med študijem videti precej drugače kot danes. A pred doktoratom je sklenil narediti korenito spremembo. Trdno odločen se je podal na pot, ki mu je spremenila življenje.

»Določite svoje prioritete in opravite delo. Vsak dan. Bodite potrpežljivi in dosledni in dobili boste rezultate, ki jih iščete. Levo sem poleti pred začetkom doktorata. Prvo leto je bilo naporno in težko sem postavil svoje osebne cilje visoko na prednostni seznam. Nekaj sprememb mi je uspelo narediti do sredine doktorata, na desni fotografiji pa lahko vidite, kako sem bil videti zadnje poletje tik pred zagovorom disertacije. Če zmorem jaz, zmoreš tudi ti! Ni nujno, da je to fitnes, poiščite karkoli, kar vas veseli,« je povzel svoje misli znanstvenik, ki je doktoriral pri 27-letih, kako pomembna je telesna aktivnost pa spoznal v obdobju, ko je vse dneve preživljal med knjigami. Kakšna transformacija je za njim, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

prejšnji članek
Kmetija: Nataliji je žal, da gledalci tega ne vidite
Resničnostni šovi
Kmetija: Nataliji je žal, da gledalci tega ne vidite
naslednji članek
Konec ljubezni: Komik in glasbenica sta se razšla
Svet slavnih
Konec ljubezni: Komik in glasbenica sta se razšla