nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Požigalec načrtno požgal lokacijo snemanja šova Kmetija

11. 7. 2023; 12.37
Avtor: K.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič finale Kmetija 2022 foto: POP TV

Človeška zloba ne pozna meja, kar so na lastni koži okusil tudi ustvarjalci letošnjega šova Kmetija. Ponoči so se namreč spopadali s podtaknjenim ognjem.

Ponoči je na Dolenjskem gorel lesen objekt v velikosti 4 X 3 metre. Kot so zapisali na Upravi Republike Slovenije za zaščitno in reševanje je pogorel v celoti. "Ob 0.51 je v naselju Znojile pri Krki, občina Ivančna Gorica, gorel leseni objekt na kmetiji nad vasjo. Požar, ki je uničil objekt v velikosti 4 x 3 metre v celoti, so pogasili gasilci PGD Krka, Zagradec in Muljava." Produkcijska hiša Pop TV pa je sporočila, da je šlo za požig lokacije, kjer se snema letošnja sezona šova Kmetija. Kot poroča portal 24ur.com je bil požar podtaknjen.

Osebo, ki je požar podtaknila, so namreč posnele varnostne kamere nameščene v objektu. "Na POP TV strogo obsojamo kakršno koli kaznivo dejanje in nam je žal, da je prišlo do tovrstnega dogodka. Nikakor pa to ne vpliva na priprave za novo, deseto jubilejno sezono Kmetije, ki bo gledalce POP TV razveselila jeseni," so za portal 24ur po dogodku sporočili ustvarjalci resničnostnega šova. Ob tem pa dodali, da letošnjih tekmovalcev še ni na lokaciji. 

Videoposnetek dejanja je objavljen na spletni strani 24ur.com

prejšnji članek
Pečemo na žaru: Meso izboljšajte z zeliščno marinado
Kulinarika
Pečemo na žaru: Meso izboljšajte z zeliščno marinado
naslednji članek
Janica Kostelić pričakuje drugega otroka
Svet slavnih
Janica Kostelić pričakuje drugega otroka
#nasazenazenska
nasazenazenska