sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

David Sekirnik: Kmetija je bila ena prava enolončnica

12. 12. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
david-sekirnik 1

David Sekirnik foto: VOYO

Resničnostni šov Kmetija je zapustil David Sekirnik, ki je s slikovitimi izjavami lepo začinil oddajo. Kako sam gleda na pustolovščino, s katero si je popestril življenje?

Tik pred glavnim delom resničnostnega šova Kmetija se je Davidova bitka za glavno nagrado zaključila. Žan je znova slavil zmago, tokrat je poslal domov svojega največjega zaveznika, ki je ob slovesu sotekmovalcem namenil najlepši govor v tej sezoni. Ja, ni kaj, David zna z besedami. Pa bi bilo sploh mogoče s kakšno potezo prej ukrepati, da se ne bi znašel v areni?

»Mislim, da so se stvari zgodile tako, kot so se, z razlogom, oziroma je bil takšen splet okoliščin,« nam je dejal David in razložil, da se mu zdi, da bi zelo težko dosegel, da se v 13. tednu ne bi boril v areni. Nenazadnje je imel vse od začetka dobro razdelane korake do cilja in čeprav mu je dolgo dobro kazalo, ne čuti slabe volje, ker se na koncu ni odvilo njemu v prid. »V stranki "SD" smo skušali razmišljati v naprej, kolikor se je le dalo in mislim, da nam je šlo kar v redu. Iskreno, ne obžalujem ničesar in mislim, da ne bi naredili nič drugače - vsaj ne drastično drugače.«

David je moral v areno s svojim zaveznikom. foto: VOYO

David nam bo sicer ostal v spominu zlasti kot tekmovalec, ki je z zanimivimi izjavami predstavljal svoj pogled na dogajanje na posestvu. Kako pa se sam vidi v tej vlogi? Je zadovoljen s prikazom na TV ekranih? »Kakšno izjavo bi lahko malo spremenil, oziroma omilil, ampak dejansko sem stvari povedal iskreno, kakor sem jih videl. Skušal sem jih čim bolj slikovito prikazati,« je orisal svoj pogled David, ki si je po prihodu domov seveda ogledal že predvajane oddaje. Ga je ob tem kaj še posebej presenetilo?

»Bil sem rahlo negativno presenečen, ker je prikazano zelo malo dela ... dejansko smo garali za uspeh pri tedenski nalogi, ampak se mi zdi, da je to bolj slabo prikazano,« je dejal in priznal, da mu kljub vsemu ni žal za čas, ki ga je namenil ustvarjanju šova.

In v kakšnem spominu mu bo ostala celotna izkušnja? »Kmetija je bila zanimiva pustolovščina, ena velika mešanica raznih čustev, vzponov in padcev, ena taka prava enolončnica, kjer je vsak od 22 tekmovalcev dodal malo 'žmohta' in začinil igro na svoj način. Ampak ko potegnem črto, bom Kmetijo 2023 ohranil v lepem spominu,« je naš klepet zaključil David.

David je sotekmovalcem namenil zelo lepe poslovilne besede. foto: VOYO

prejšnji članek
Navdihujoče: Tim Marovt za sabo pustil maraton v Združenih državah Amerike
Svet slavnih
Navdihujoče: Tim Marovt za sabo pustil maraton v Združenih državah Amerike
naslednji članek
Znani Slovenci tokrat navdušeni nad novo risanko
Svet slavnih
Znani Slovenci tokrat navdušeni nad novo risanko