sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci tokrat navdušeni nad novo risanko

11. 12. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
ANA MARIA MITIĆ_3_Na premieri filma RACE! v Cineplexxu v Ljubljani (2)

Ana Maria Mitič foto: Cineplexx / Mediaspeed

Nedeljsko popoldne je minilo v znamenju pernatih počitnic, saj je premierna projekcija težko pričakovane animirane komedije Race! v razprodani dvorani v ljubljanskem Cineplexxu popolnoma navdušila najmlajše obiskovalce, ki so uživali, se zabavali in smejali prigodam račje družine, ki se odpravi na Jamajko, a pri tem naleti na številne ovire.

Na premiero so prišli tudi igralci, ki so glavnim animiranim likom posodili svoje glasove - Miha Rodman, ki je na premiero prišel z ženo Paolo, Ana Maria Mitić, Jure Mastnak, Jožica Avbelj, Željko Hrs, Jona Stojanov, Nai in Ernejst Fejzić ter režiserka sinhronizacije Špela Kravogel. Animirana komedija je premierno na ogled v večjih kinocentrih do četrtka, 14. decembra, ko prigode račje družine prihajajo na redni spored v vse kinematografe.

Sinhronizacijska ekipa foto: Karantanija Cinemas

Miha Rodman in soproga Paola Rodman foto: Karantanija Cinemas

O risanki:

Na velika platna so že priletele race. Ustvarjalci animiranih komedij Minioni, Jaz, Baraba, Zapoj in Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov vas namreč vabijo na novo dogodivščino, tokrat v višave. Poletite skupaj v neznano na zabavne in pernate družinske počitnice, kot jih še ni bilo, v novi animirani komediji, polni akcije, z naslovom Race! Animirana komedija, ki jo je režiral Benjamin Renner, je vizuelni spektakel, kakršnega v zgodovini Illuminationa še ni bilo. Film je produciral ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri, sorežiral ga je Guylo Homsy, scenarij pa napisal Mike White. Med glavnimi igralci, ki so posodili svoje glasove, so Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Carol Kane, Caspar Jennings, Tresi Gazal in Danny DeVito, slovenski igralci, ki so glavnim junakom posodili svoje glasove, pa so Miha Rodman, Mojca Fatur, Nai Fejzić, Marli P. Železnik, Željko Hrs, Jona Stojanov, Goran Mikič, Tadeja Vaupotič, Jožica Avbelj, Ana Maria Mitić, Jure Mastnak, Ernejst Fejzić in drugi.

Pia Pustovrh foto: Karantanija Cinemas

Eva Cimbola foto: Cineplexx / Mediaspeed

prejšnji članek
David Sekirnik: Kmetija je bila ena prava enolončnica
Resničnostni šovi
David Sekirnik: Kmetija je bila ena prava enolončnica
naslednji članek
Kraljevi otroci zavihali rokave in postali dobrodelni
Svet slavnih
Kraljevi otroci zavihali rokave in postali dobrodelni
#nasazenazenska
nasazenazenska