Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Končno! Na POP TV prihaja nova slovenska serija

26. 12. 2023; 09.00
Avtor: PR
skrito-v-raju 1

Nanizanka Skrito v raju foto: POP TV

O novi slovenski seriji Skrito v raju se je govorilo že konec lanskega leta, zatem pa je vest o vključitvi v programsko shemo povsem zamrla. Medtem ko smo se spraševali, kaj se dogaja, pa so nas na POP TV razveselili z veselo novico ...

Večeri bodo na POP TV kmalu zablesteli z novo slovensko originalno serijo Skrito v raju. Dogajanje je tokrat postavljeno med prestolnico in kempom Paradiso, malim istrskim krajem, v katerega se poleti zatekajo junaki naše zgodbe v iskanju sprostitve in umika od vrveža glavnega mesta. V ospredje je postavljena ljubezenska zgodba, ki se v brezskrbnem poletnem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi. Ob tem za dodatne zaplete skrbi še medicinska mafija, katere cilj je privatizacija zdravstvenega sistema.

 Vrhunska igralska zasedba

 Serijo bogatijo priznana igralska imena različnih generacij, ki izjemno upodabljajo like in samo zgodbo. V glavnih vlogah sta se tokrat odlično znašla Gaja Filač, v vlogi Lare Bučar Dolenc. Lara je proniciljiva, razgledana okoljevarstvenica, zavezana trajnosti, ki si po zaključenem študiju biologije predvsem želi izboljšati svet. Pet let nazaj Lari v morski nesreči umre oče in ta skrivnost bo pomembno vplivala na zaplet same zgodbe.

 Zgodbo izjemno dopolnjuje Matej Zemljič, ki v seriji upodablja Marka Steinerja, študenta medicine iz ugledne in dobro situirane zdravniške družine. Na prvi pogled se zdi, da ima Mark vse, zagotovljeno uspešno karierno pot na družinski kliniki in udobno življenje. A za cinizmom in nedostopnostjo se skriva tragičen dogodek iz preteklosti.

Melani Mekicar, Matej Zemljč, Zala Djurić so obujali spomine na snemanje serije Skrito v raju, ki si jo bo moč kmalu ogledati na POP TV. foto: POP TV

V seriji nastopajo tudi druga, priznana igralska imena med drugim Aleš Valič, dr. Edvard Steiner, Markov ded in ugleden lepotni kirurg, Sabina Kogovšek, dr. Julija Steiner Kramarič, Edvardova hčerka in Markova mati, Blaž Valič, ki v seriji upodablja Davida Kramariča, Julijinega moža, Mei Rabič, ki upodablja Ello Kramarič, Julijino in Davidovo hči. Kot protiutež zapletenim družinskim odnosom v seriji nastopa tudi simpatična družina Kovač, ki poskrbi za sproščenost kampovskega vzdušja in obrekovalske spletke. Meri Kovač upodablja Vesna Pernarčič, Frenka Kovača pa Gaber Kristjan Trseglav. V vlogi njunih otrok Saške in Kevina pa nastopata Mila Peršin in Patrik Novak.

 V prepletu serije vstopajo tudi Melani Mekicar, Zala Đurić, Primož Vrhovec, Valter Dragan, Miha Rodman, Matic Valič, Tanja Potočnik, Aleksandra Balmazović, Sandra Debelak, Matija Rupel, Jaša Jamnik in drugi. Kot se za istriski kemp spodobi v seriji gostujeta tudi hrvaška igralca Alen Šalinović in Matino Antunović.

 Naslovno pesem za serijo, Skrito v raju je tokrat odpel Luka Basi. Njegova prva slovenska pesem je lahkoten uvod v poletno romanco, ki se ji bomo kmalu prepustili na POP TV.

Luka Basi na snemanju prve skladbe v slovenščini 'Skrito v raju' foto: PR

prejšnji članek
Jožeta Mastnaka prizadela romanca v šovu Ljubezen na vasi
Resničnostni šovi
Jožeta Mastnaka prizadela romanca v šovu Ljubezen na vasi
naslednji članek
Kmetija: Na poti je dojenček!
Resničnostni šovi
Kmetija: Na poti je dojenček!