pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Patricija: Postala bom boljša verzija sebe

21. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
patricija, kmetija-2023

Patricija foto: POP TV

Od mesta v superfinalu se je poslovila tudi Patricija, ki si je sicer želela zmage, a se je hkrati čudila, da ji je uspelo priti tako daleč.

V bitki za superfinale je zmago slavil Alen, Patricija pa je z nasmehom na obrazu zapustila posestvo. V areno se je sicer podala z upanjem, da bi se bolje izkazala, a ji izziv v slami ni bil naklonjen. Kot je pojasnila, je hvaležna za izkušnjo, ki jo je okusila tekom pustolovščine, vesela pa je tudi za ljudi, ki jih je spoznala na tej poti.

Patricija foto: POP TV

»Družina, zelo sem vesela, da sem vas lahko spoznala, res sem vesela za vse trenutke, ki smo jih skupaj doživeli, ne bom jih pozabila. Fino je, da smo se tukaj našli in da bomo lahko zunaj nadaljevali to zgodbo,« je nagovorila družbo na tribuni in se nato od vseh skupaj poslovila še z objemi. Ob tem jo je najbolj ganila Mateja, ki je zaradi njenega odhoda potočila nekaj solz. Kot je pojasnila, jo je njen objem pogrel: »Vem da je navijala zame, tudi jaz jo bom pogrešala.«

In kako je pustolovščina, ki so ji jo domači sprva branili, vplivala na mlado mamico? »Postala sem malo bolj potrpežljiva, mogoče malo bolj verjamem vase, pa tudi na splošno se mi zdi, da bom postala boljša verzija sebe, ko pridem ven,« je pojasnila v izjavi Patricija, ki so ji sotekmovalci tekom šova večkrat očitali zvitost in neiskrenost.

Objem Mateje in Patricije foto: POP TV

prejšnji članek
SIT: Gozd strahov odhaja na največji oder na svetu
Resničnostni šovi
SIT: Gozd strahov odhaja na največji oder na svetu
naslednji članek
Glasujte za Slovenko leta!
Svet slavnih
Glasujte za Slovenko leta!