901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na Pop tv pa kar po domače z ljubeznijo!

23. 3. 2016; 09.31
Avtor: T.P.
Ljubezen_po_domace

foto: Pop tv

Na Pop TV jeseni prihaja nova oddaja Ljubezen po domače. V njej bodo izbrani kmeti Sloveniji dokazali, iz kakšnega testa je narejen pravi moški.
Da delavnost in poštenost nista iz mode, in da spoštovanje do srčne izbranke ni stvar naključja. Kandidati bodo iz nabora potencialnih nevest izbrali tisto, ki bo s svojim značajem in energijo dokazala, da je vredna njihove ljubezni. Če ja, jo čaka življenje na deželi, namesto jutranje budilke čivkanje ptic, namesto hitro pripravljene hrane pa doma pridelane dobrote.
Začenja se iskanje najvrednejše nagrade doslej: pristne ljubezni.

In kaj išče POP TV? Kmečka srca, ki hrepenijo po pravi ljubezni. Iščejo fante, ki karirastih srajc ne nosijo le takrat, ko so moderne. Fante, ki namesto z utežmi telovadijo z lopato. Iščejo fante, ki verjamejo v domačo hrano in ne v wifi povezavo. Fante, ki ostajajo zvesti vrednotam, na katere mnogi pozabljajo. Spoznali bi radi tiste moške, ki ljubezni ne iščejo na mobilnih aplikacijah, ampak tiste, ki verjamejo v pravo ljubezen. V ljubezen po domače.

Če ste se v tem opisu prepoznali, ali pa ste se spomnili na takšnega moškega, pohitite s prijavo. Prijavite namreč lahko sebe ali nekoga drugega, za kogar menite, da si zasluži pravo ljubezen po domače.

To storite s klicem na telefonsko številko 040 305 680, s klikom na ljubezenpodomace.si ali prijavnico pošljite na poštni predal 777.



prejšnji članek
Izberite hrano za večjo delovno storilnost
Zdravje
Izberite hrano za večjo delovno storilnost
naslednji članek
Prepoznajte znake dehidracije
Moda&Lepota
Prepoznajte znake dehidracije