nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kdo krije stroške gostitve kandidatov?

2. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Mihaela Krajnc snemanje

Mihaela Krajnc foto: POP TV, edit: njena.si

V enem tednu snemanja na posestvih po Sloveniji seveda nastanejo stroški z gostitvijo kandidatov. Jih krije junak šova, ki išče ljubezen ali TV hiša? Preverite, kaj smo izvedeli …

Kot veste, vsako sezono iskalci ljubezni v šovu Ljubezen po domače na svojem domu gostijo izbrane kandidate. Poleg tega, da s tem pred kamero razgalijo svojo zasebnost, pa je potrebno poskrbeti še za organizacijo bivanja prišlekov, kar pomeni nakup živil za pripravo obrokov in pripravo ležišč za spanje in počitek. Je bilo vse to na plečih gostiteljev?


Če vam zgaga dela težave, kljub zdravemu prehranjevanju, je prav, da ugotovite, kaj jo povzroča.
PREVERITE TUKAJ >>KLIKNITE<<.


Snemanje šova foto: VOYO

Mihaela Kranjc, ki je skupaj s teto Metko na domačem posestvu gostila sedem kandidatov, nam je zaupala, kako je bilo poskrbljeno za finančno plat gostitve.

»Stroške, ki nastajajo z gostitvijo kandidatov, krije TV hiša. Če razložim podrobneje, je to potekalo tako, da smo kupili potrebne stvari, potem pa izročili račune, na podlagi katerih so nam povrnili porabljen denar. Pri nas smo sicer imeli veliko domačih stvari, ki smo jih jedli, tako da sami stroški niso bili tako veliki,« je pojasnila Mihaela in dodala, da pomagajo poskrbeti tudi za vse ostalo, kar ni pri roki, pa bi zaradi števila gostov nujno potrebovali. »TV hiša priskrbi tudi ležišča in posteljnino. K nam so recimo pripeljali nekaj napihljivih blazin, da so imeli vsi kandidati svoje postelje

Kaj pa snemalna ekipa? Tudi teh članov je kar nekaj – se jim morda pridružijo pri obedih ali imajo vse profesionalno ločeno? »Snemalna ekipa ima dejansko vse stvari s seboj, tudi kavo. V primeru, da jim kaj zmanjka, pa imajo osebo, ki skoči v trgovino in stvari kupi,« nam je zanimivosti iz zakulisja pojasnila Mihaela.

prejšnji članek
Aleksander Gadžijev navdušil polen Cankarjev dom
Svet slavnih
Aleksander Gadžijev navdušil polen Cankarjev dom
naslednji članek
Znano, zakaj v jutranjem programu ni bilo Jane Morelj
Svet slavnih
Znano, zakaj v jutranjem programu ni bilo Jane Morelj