sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tako pestro je pri Dragu zaradi Ljubezni po domače

26. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
drago-kosmač

Drago Kosmač foto: POP TV

Šov Ljubezen po domače se je šele dobro začel, akterji pa že spoznavajo, kako pojavljanje na televiziji vpliva na njihovo življenje. Živahno je tudi pri Dragu Kosmaču, ki trenutno zaradi povzročene škode v oljčniku niti nima časa, da bi se povsem posvetil odzivu javnosti, ki do njega prihaja iz vseh vetrov.

Upokojenca in pridelovalca olivnega olja Draga Kosmača bomo v nadaljevanju šova Ljubezen po domače spremljali v njegovem domu, kjer je bilo v času snemanja veliko bolj živahno kot poprej, ko mu je družbo najpogosteje delala hčerka. No, je pa pri Dragu pestro tudi vse od tedaj, ko so pričeli predvajati priljubljeno romantično oddajo. Kot nam je zaupal, okuša odzive iz vseh vetrov.

Drago živi v Mohorinih. foto: VOYO

»Odzivi na oddajo prihajajo iz vseh strani, tako od prijateljev, znancev, neznancev in Facebook prijateljev, skratka od vsepovsod. Doslej kakšnih negativnih kritik ni bilo. V glavnem so pohvale. Mnogo je tudi telefonskih klicev, ob katerih se potem velikokrat kar lepo nasmejim, ko se mi ponujajo za pomoč pri 'obvladovanju' deklet. Tudi na ulici me ljudje ustavljajo, pohvalijo in sprašujejo tudi o tem, kako se je stvar končala, pa jim tega žal ne morem povedati,« strne dogajanje Drago, ki ima po vseh odzivih občutek, da je oddaja resnično zelo gledana. Slednje se še najbolj pozna na družbenem omrežju, kjer je tako pestro, da mu zaradi obilice drugega dela ne uspe sodelovati v tej meri, kot se morda od njega pričakuje.

Drago Kosmač foto: POP TV

»Od začetnega dneva pa do danes, sem prejel izredno veliko prošenj za prijateljstvo, po grobi oceni, preko 150, tako, da verjetno marsikomu niti odgovoril nisem. Pa ne zato, da ne bi hotel, pač pa zato, ker enostavno ne utegnem. Ne morem biti cel dan ob telefonu in odgovarjati na klice in prošnje. Imam namreč veliko dela. Prav zdaj poskušam sanirati škodo, ki mi jo je storila divjad v oljčniku,« nam je še zaupal sogovornik, ki ima na sodelovanje v šovu zelo lepe spomine.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Suzana model in asistentka pomoči potrebnim
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Suzana model in asistentka pomoči potrebnim
naslednji članek
Horoskop: Moč načrtovanja vas bo okrepila
Horoskop
Horoskop: Moč načrtovanja vas bo okrepila
#obraziavenija
obraziavenija