zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Moč načrtovanja vas bo okrepila

26. 2. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Optimistični boste in precenili svoje sposobnosti. Računali boste na pomoč drugih, a se vaša predvidevanja ne bodo najbolje izšla. Potrudite se, da obljubljeno naredite.

Bik
Ali slediti svoji strasti in si postaviti življenje na glavo, ali raje potiho izpolniti svoje strasti ter se delati, da vse to ni bilo dovolj pomembno za vas.

Dvojčka
Opustite želje, da vsem v bližini pomagate razrešiti težave. Tako boste osvobodili pritisk preteklost in stopili po svoje naprej. Lahko, da gre za napredovanje ali selitev.

Rak
Sproščeni boste. Zdelo se vam bo, da imate vse, kar želite, zato boste bolj nepazljivi in preteklost bo prišla na plano. Odpovejte se starim zgodbam, ki vas še kar ovirajo.

Lev
Močnejša čustva kot običajno vas bodo prevzela, kar vas bo presenetilo. Srečni boste zaradi malenkosti, ki vam bodo dokazovale naklonjenost vam pomembnih ljudi.

Devica


Moč načrtovanja vas bo okrepila. Zapletli se boste v preteklost, kar vam bo obremenilo prihodnost. Zato boste prelomili obljube, ali se lotili izponjevanja starih.

Tehtnica
Srečni in sproščeni boste, saj boste lahko uveljavili svoje talente in načrte. Preteklost vam bo nepomembna in z lahkoto boste stopili naprej, če boste le sledili svoji moči.

Škorpijon
Vaš magnetizem bo kriv, da se ne bodo odzvali samo vam pomembni ljudje, temveč tudi tisti, ki se jih izogibate. Pozabite ostalo, samo sledite novi viziji za vsako ceno.

Strelec
Poslovni premiki vas bodo osrečili in predani boste delu. Presenečeni boste, da bo šlo vse hitreje, kot ste pričakovali. Partner bo nezadovoljen, saj vas nič ne bo doma.

Kozorog
Strastni boste, a tudi trmasti in želeli boste, da je vse po vaše. Pozabili boste na srce in pričakovali, da vam drugi pomagajo uresničiti želje, ne glede na vaš odnos do njih.

Vodnar
Jasno vam bo, da ne morete več računati na pomoč ljudi iz preteklosti. Organizirali se boste iz strahu in naredili nov način delovanja. To vam bo povrnilo samozavest.

Ribi


Zdravje vam bo kar naenkrat na prvem mestu in morali boste opustiti čustva, ki vas bremenijo. Drugi vam ne bodo mogli pomagati, saj jih nikakor ne boste jemali resno.

##IMAGE-1310960##

prejšnji članek
Tako pestro je pri Dragu zaradi Ljubezni po domače
Resničnostni šovi
Tako pestro je pri Dragu zaradi Ljubezni po domače
naslednji članek
Marko Pavčnik razglašen za kuharskega mojstra leta
Kulinarika
Marko Pavčnik razglašen za kuharskega mojstra leta