zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Drago in Mija nekoč romantično povezana

2. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
mija in drago

Mija in Drago foto: VOYO, edit: njena.si

Ko so v začetku 6. sezone šova Ljubezen po domače zbrali skupaj vse iskalce ljubezni, Drago in Mija nista dala slutiti, da se poznata. Junaka, ki imata skupno preteklost, sta bila sicer zelo presenečena, ko sta se zagledala …

Vsako sezono šova Ljubezen po domače smo priča kakšnemu presenečenju in tudi tokrat ni nič drugače. Presenečenje pa so doživeli tudi nekateri kandidati, ki ob prijavi niti slutili niso, da bodo del šova tudi ljudje, ki jih poznajo. Ena izmed slednjih je denimo sila simpatična Mija Rovtar, ki je v dvorcu Štatenberg spoznala, da se zanjo potegujeta kar dva znanca, sosed in kolega kolesar, za namenček pa je bil tudi med iskalci ljubezni njej znan obraz, Drago Kosmač, s katerim ima skupno preteklost.

Prvo druženje iskalcev ljubezni v šovu Ljubezen po domače. foto: VOYO

Mija in Drago sta torej stara znanca. »Ja, z Mijo se poznava že nekaj let. Spoznala sva se preko teh spletnih povezav, v oddajo pa sva se prijavila praktično ne vedoč, da se je kdo od naju prijavil. Šele kasneje sva v pogovoru to ugotovila. Mene je k temu nagovoril prijatelj,« je za spletni portal BumNovice.si razložil Drago, ki je bil tako kot Mija zelo presenečen, ko sta na snemanju zagledala drug drugega.

Pa imata Drago in Mija romantično preteklost? Sta bila par? »Nekaj vmesnega. Dobra prijatelja in malo manj dober par,« je za omenjen portal pojasnil Drago.

Če pa to ni veliko presenečenje, kajne? No, mi vsekakor upamo, da bosta v oddaji oba našla srečo v ljubezni.

Drago Kosmač

Drago Kosmač foto: POP TV

prejšnji članek
Bine Volčič gradi nov dom v Prekmurju
Svet slavnih
Bine Volčič gradi nov dom v Prekmurju
naslednji članek
Horoskop: Prisluhnite svoji intuiciji
Horoskop
Horoskop: Prisluhnite svoji intuiciji