Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aleš spoznal, da se je dobro pripravil na šov

23. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Aleš_PorokaNaPrviPogled

Aleš foto: Planet TV

Oddajo Poroka na prvi pogled spremljajo tudi ženini in neveste, ki so v eksperimentu sodelovali. Aleš, ki ga gledalci na cesti že prepoznavajo, je z nami delil prve vtise.

Oddajo Poroka na prvi pogled so pričeli snemati lansko poletje, sedaj pa je eksperiment zaživel še na TV ekranih. A če nam novi obrazi običajno priznajo, kako nenavaden je občutek, ko se vidijo po televiziji, Aleš ugotavlja, da je ob vsem skupaj zelo sproščen.

»Nič posebnega pravzaprav, pričakoval sem bolj intenzivne občutke, vendar sem se očitno dobro psihično pripravil na ta eksperiment. Zavestno sem se namreč odločil za ta šov, vanj vstopil z odprtim srcem in z namenom spoznati svojo ljubezen,« razloži 45-letnik, ki ga tovrstna izpostavljenost ne navdaja z neprijetnimi občutki. »Pričakoval sem vse in nič, tako da zaenkrat nobenega presenečenja.«

Jasmina in Aleš foto: Planet TV

Kako pa se na vse skupaj odzivajo bližnji? »Za zdaj so odzivi bližnjih zelo pozitivni. Vsi vedo, kakšen sem brez kamer in točno takšen sem bil tudi pred kamerami. In to je tisto, kar najbolj spoštujejo,« nam zaupa Aleš, ki opaža, da v javnosti ni več neopažen.

»Ljudje me že kar prepoznavajo - v trgovini, na cesti itd. Ker pa sem družaben človek, me to sploh ne moti, z vsakim z veseljem pokramljam in z zanimanjem poslušam njihova mnenja.«

prejšnji članek
Fantu Tjaše Vrečič bolezen spremenila življenje
Zdravje
Fantu Tjaše Vrečič bolezen spremenila življenje
naslednji članek
Slovenska skupina bo sredi vojne nastopila v Ukrajini
Svet slavnih
Slovenska skupina bo sredi vojne nastopila v Ukrajini