Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anna in Vlasta: Od eksperimenta je ostalo biserno prijateljstvo

12. 7. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
vlasta-mažgon-in-anna-paynich 1

Vlasta Mažgon in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Planetovi nevesti sta po oddaji Poroka na prvi pogled spletli pristne prijateljske vezi. Minuli vikend sta skupaj tudi dopustovali. Zakaj so se za njima obračale glave?

Anna Paynich in Vlasta Mažgon sta se za konec tedna odpravili na morski oddih. No, ali bolje rečeno žurerski pohod, saj sta se udeležili glasbenega festivala v Splitu, kjer sta s svojo opravo in energijo pritegnili marsikateri pogled.

»Z Vlasto sva se povezali in preživljava magičen čas skupaj v Dalmaciji. Nisva pripadnici elektronike in ne hodiva na take festivale, niti nisva nikoli bili na takih masovnih zabavah. Ampak sva se z veseljem udeležili, glede na povabilo DJ AVADOXA, ki nama je uredil tri dnevni vstop na glasbeni festival Ultra v Splitu. Imeli sva poseben GOLDEN DOUBLE VVIP vstop ter zasebni separe, da sva lahko od zgoraj spremljali 140.000 glavo množico obiskovalcev, ki plešejo in skačejo ter od blizu videli vse svetovno znane DJ‐e. Imeli sva se noro, plesali do konca zabave, vsako jutro do petih,« je za naš portal strnila vtise Anna, navdušena nad organizacijo in izvedbo celotnega dogodka. »Kakšna animacija, ozvočenje, ognjemeti, light show, tega še nisva doživeli. Bova pa rabili par dni lepotnega spanca.« (smeh)

Vlasta Mažgon in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

 Udeleženki eksperimenta Poroka na prvi pogled sta tekom skupaj preživetega časa ugotovili, da imata veliko skupnega, pa tudi sicer sta obe tako prilagodljivi, da se krasno ujameta. »Trogir nama je obema čaroben in obožujeva morsko hrano tam. Sva si različni glede okusa za moške, ampak podobni v tem, da imava obe vratno hernijo,« se smeji Anna, ki ima o prijateljici povedati veliko lepega.

 »Z Vlasto je biti zelo enostavno, ker se uspeva hitro vse zmeniti, dogovoriti glede spanja, hrane, plaže, poti, žura ... Dream team! (smeh) Meni je super, sposobna, inteligentna oseba z velikim srcem in hvaležna sem, da mi je od oddaje ostalo biserno prijateljstvo z njo.«

Vlasta Mažgon in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Vlasta Mažgon in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Vlasta Mažgon in Anna Paynich z DJ Avadoxom foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Si predstavljate, da prenočite v nekdanji kanalizacijski cevi
Življenjski slog
Si predstavljate, da prenočite v nekdanji kanalizacijski cevi
naslednji članek
Alpinist Viki Grošelj na prestižnem seznamu
Svet slavnih
Alpinist Viki Grošelj na prestižnem seznamu