boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Olga je pevka in nekdanja umetnostna drsalka

11. 3. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, 3

Olga Zupan foto: Planet TV

Olgo Zupan že lahko spoznavate v eksperimentu Poroka na prvi pogled, a kdo je pravzaprav ta skrivnostna gospa, ki se veseli življenja?

Med nevestami 3. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled je tudi 51-letna Ogla Germanova Zupan, ki prihaja iz naselja Zgornje Poljčane. Kot ste opazili, ima ruski naglas, nemalokrat pa tudi kaj pove v svojem jeziku, v Rusiji je namreč odraščala in živela vse dokler ni na njena vrata potrkala ljubezen. Kot 20-letno dekle se je zaljubila v Slovenca in si z njim ustvarila družino.

Mati sina in hčerke je izobražena ženska s številnimi talenti iz področja umetnosti in športa. Po izobrazbi je diplomirana filologinja srbohrvaščine in književnosti. Nekoč je kar 14 let trenirala umetnostno drsanje, a tudi kasneje ostala športno aktivna. Danes rada rola, smuča, hodi v hribe, zanima pa jo vse mogoče, od prebiranja knjig, do sproščanja z jogo ter ukvarjanja s plesom in glasbo. Olga je tudi pesnica, piše pesmi za otroke in slednje poučuje poezijo. Kot ste že lahko slišali, zelo lepo poje, a ne zgolj v domači kopalnici, saj se s prepevanjem resno ukvarja v okviru ženskega pevskega zbora Talisman. Medtem ko je na poroki zapela pesem o kukavici, lahko v spodnji objavi prisluhnete še eno pesem o pticah …

prejšnji članek
Oppenheimer velik zmagovalec letošnjih oskarjev
Kultura
Oppenheimer velik zmagovalec letošnjih oskarjev
naslednji članek
FOTO: Delovna akcija družini Tomažič spremenila življenje
Resničnostni šovi
FOTO: Delovna akcija družini Tomažič spremenila življenje