stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Temna plat Katarinine vesele novice o nosečnosti

8. 3. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
katarina

Katarina in Marko foto: edit: njena.si

'Starša bova!' sta se veselila Katarina in Marko, skupaj z njima pa tudi na deset tisoče sledilcev. Žal pa je med spletnimi zidovi tudi obilje tistih, ki skušajo opozoriti nase s prelivanjem žaljivih zapisov.

Ko sta Katarina Benček in Marko Pavlović pred dnevi z javnostjo delila veselo novico o tem, da bosta postala starša, je na družbenih omrežjih završalo. Medtem ko sta bila podjetnika in ustvarjalca digitalnih vsebin na svojih platformah deležna številnih čestitk, pa je pod medijskimi novicami o Katarinini nosečnosti na plan pokukalo obilje posameznikov, ki so čutili potrebo po tem, da bodoča starša žalijo ali pa se zgolj pritožujejo nad tem, da o njihovi nosečnosti in porodu mediji nismo poročali. Tudi na družbenem omrežju našega portala je brbotalo od pritlehnih žaljivk, pa ne le to, ena izmed uporabnic se je celo tako zelo trudila opozoriti nase z napadanjem, da smo morali ustrezno ukrepati.

Kako pa na takšne odzive neznancev gleda Katarina? Lahko pritlehni zapisi med spletnimi zidovi očrnijo njuno srečo? Temo črne plati komentarjev je izpostavil eden izmed sledilcev in izrazil zanimanje o tem, kako se bodoča mamica sooča s temo tam zunaj …

»Hvala za skrb, ampak pravzaprav se mi smilijo vsi, ki pišejo negativne komentarje. Prav tako me ti zapisi ne zanimajo, nenazadnje je tako, da kdor se lahko ob tako veseli novici odzove z grdim zapisom, ima nemara resne težave s seboj,« je pojasnila Katarina in omenila, da spletne komentarje včasih za zabavo prebira Marko, sama pa se z njimi ne ukvarja, zlasti, ker je dovolj stabilna, da jo mnenje neznancev ne zanima in ne definira, zato nanjo nima nikakršnega vpliva.

prejšnji članek
Marko Vozelj meni, da se je treba na ženske spomniti večkrat na leto
Življenjski slog
Marko Vozelj meni, da se je treba na ženske spomniti večkrat na leto
naslednji članek
Kakšna je povprečna ženska v Sloveniji?
Življenjski slog
Kakšna je povprečna ženska v Sloveniji?
#obraziavenija
obraziavenija