petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Šok z nasmehom in ozadje skupne preteklosti

7. 3. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Jerneja in Kristijan foto: Planet TV

Ko sta se zagledala, sta osupla ugotovila, da nista neznanca. A po šoku je sledil val zadovoljstva. Zakaj Jerneja in Kristijan verjameta, da lahko ustvarita lepo ljubezensko zgodbo?

Tako je, Jerneja Ropas in Kristijan Bogar se pred oltarjem nista videla prvič. Rdečelaska ob tem ni skrivala osuplosti, ženin pa se je le pomenljivo smehljal. Čeprav ste morda dobili vtis, da predhodno znanstvo Jerneje in Kristijana ne prinaša obetavnega začetka eksperimenta, so strokovnjaki pravzaprav povsem po naključju ustvarili kombinacijo, ki ima ključne sestavine za uspeh. Pred kamerami se zaljubiti v neznanca, ki ti ga izberejo drugi, namreč ni ravno preprosto, med Jernejo in Kristijanom pa so se iskrice zanetile brez publike in na podlagi lastnega interesa.

Kristijan ob prvem pogledu na nevesto. foto: Planet TV

Kakšno je ozadje njune zgodbe?

Ker Kristijanu veliko pomeni gibanje in svoj prosti čas rad preživlja v fitnesu, njegovo pozornost pritegnejo aktivne ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in zdravo živijo. Še posebej so mu všeč ženske s športno postavo, pomembno pa se mu tudi zdi, da je dekle zabavno, iskreno in razumevajoče. Tako torej ni ravno nenavadno, da je na družbenem omrežju opazil Jernejo, ki ga je pritegnila s številnimi razgibanimi objavami na temo fitnesa, prehrane in zdravega življenjskega sloga. 37-letnik je tako sklenil, da prek družbenega omrežja naveže stik in jo skuša bolje spoznati. Do osebnega srečanja sicer ni prišlo, a zanimanje je bilo kljub temu dovolj veliko, da je Jerneja po obredu dejala, da obstajajo velike možnosti, da se zaljubita. Pa Kristijan? Slednji do tega nima prav nobenih zadržkov, pravi namreč, da bi se z njo lahko poljubljal vse življenje.

Tole pa se zdi zelo obetavno, kajne? Držimo pesti, da bo njun razvoj odnosa uspešen tako v eksperimentu, kot tudi potem, ko bodo kamere ugasnile.

Jerneja Ropas ob naznanitvi, da Kristijana pozna. foto: Planet TV

Poročno fotografiranje Jerneje in Kristijana foto: Planet TV

Jerneja Ropas in Kristijan Bogar foto: Planet TV

prejšnji članek
Ambienti: V oddaji bodo reševali stiske, iskali rešitve
Svet slavnih
Ambienti: V oddaji bodo reševali stiske, iskali rešitve
naslednji članek
Skrito v raju: 'Ines' razpeta med Mehiko in Slovenijo
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Ines' razpeta med Mehiko in Slovenijo