nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: 'Ines' razpeta med Mehiko in Slovenijo

7. 3. 2024; 10.00
Avtor: Vesna Meško
Sandra Debelak 3

Sandra Debelak foto: Osebni arhiv

Zvezda mehiških telenovel se je pred tremi leti vrnila v Slovenijo, nedavno pa znova spakirala kovčke in se vrnila v Mehiko. Pa bo tam ostala? Njeni načrti in želje so se spremenili …

O tem, kako je Sandra Debelak pred leti postala zvezda mehiških telenovel, smo že pisali, ker pa nas je zanimalo, kakšno je sedaj njeno življenje, smo jo sklenili malce povprašati o kariernih načrtih. Igralka nam je zaupala, da je zadnja leta živela v Sloveniji, sedaj pa se znova nahaja v Mehiki. »Ni me bilo skoraj tri leta, tako da sem jo že zelo pogrešala, saj je vendarle moj drugi dom. V Mehiki sem zaradi projektov, ampak čas izkoristim tudi za to, da se dobim s prijateljicami, uživam v lepotah dežele ter seveda jem najboljšo hrano na svetu,« je smeje pojasnila Sandra in nadaljevala, da je sprva mislila, da bo lahko kar za vedno ostala v Mehiki.

Si je torej kasneje premislila? »Ja, z leti sem odkrila, da pogrešam rojstno deželo, nenazadnje pa je tudi kvaliteta življenja pri nas veliko boljša. Moja želja je torej, da bi lahko živela v Sloveniji, v Mehiko pa bi še vedno hodila na izvajanje projektov in se po zaključku vračala nazaj domov.«

Sandra Debelak v seriji Skrito v raju foto: POP TV

Seveda pa igralko vleče domov tudi zaradi ljudi, ki jih ima rada in jih v tujini močno pogreša. Pravzaprav ji je podalpska dežela tako ljuba, da bi, če bi bili pogoji dela drugačni, raje ustvarjala na domačih tleh. »Ja, res bi bilo super, če bi lahko bila s svojimi najdražjimi, v naravi, zraven bi pa še delala in ustvarjala. To si najbolj želim, saj je doma najlepše. Se pa zavedam, da je slovenski trg majhen in je težje ves čas ostati delovno aktiven na sceni,« razloži Debelakova, ki ni tip ženske, ki bi čakala na nove priložnosti. Če slednjih ni na vidiku, zaviha rokave in jih ustvari sama.

»Sedaj delam na tem, da bi na noge spravila gledališko predstavo, ker že zelo dolgo nisem bila na odrskih deskah in jih zelo pogrešam. Da lahko samozaposlen igralec živi od svojega dela, mora biti nenehno na preži in se truditi iskati ali ustvarjati nove projekte,« nam je še pojasnila Sandra, ki pa ima še en talent iz povsem drugega področja. Več o tem vam zaupamo prihodnjič.

Sandra Debelak foto: Osebni arhiv

Sandra Debelak foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Šok z nasmehom in ozadje skupne preteklosti
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Šok z nasmehom in ozadje skupne preteklosti
naslednji članek
Ani Praznik srčni ljudje povrnili upanje v boljši jutri
Svet slavnih
Ani Praznik srčni ljudje povrnili upanje v boljši jutri