stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab pravi, da je najbolj dolgočasen Modrijan

6. 3. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
VR VESELJAK - BLAZ IN ROK SVAB - FOTO Jaka Zorman (15 of 16)

Blaž Švab foto: Jaka Zorman

Čeprav je Blaž najbolj izpostavljen član zasedbe Modrijani, sam pravi, da se mu v življenju dogajajo najbolj nezanimive stvari.

Blaž Švab je pred dnevi gostoval v oddaji Veseljakov dober dan na Veseljaku, kjer je razkril tudi nekaj podrobnosti koncertne turneje Modrijani osebno. Voditeljici Evi Šolinc pa je razkril tudi nekaj osebnih zgodb, ki jih lahko občinstvo slišijo tudi na koncertih v sklopu turneje. Ob tem je razkril, da je v resnici on tisti član zasedbe, ki je najbolj zanimiv ter da imajo Peter, Franjo, Rok in Sergije veliko več zabavnih in zanimivih prigod. 

Eva Šolinc in Blaž Švab na Veseljaku foto: Veseljak

"Želel sem si, ker od Modrijanov najmanj zanimiv sem jaz, ostali so stokrat bolj zanimivi. Imajo super zgodbe, fante je treba včasih samo malo opogumiti in tako lepo jih je poslušati, ko začnejo pripovedovati o svojem življenju in sovjih zgodbah. Letošnja nit je tako najlepše ljubezenske pesmi, kar pomeni, da Modrijani vmes govorijo svoje ljubezenske izkušnje, In ko začne Peter s svojimi izkušnjami in kolikokrat se je zaročil in zakaj se nikoli ni poročil," je povedal Blaž in razkril, da je na odru tudi veliko smeha, vmes pa številne najlepše ljubezenske pesmi. 

In kakšne so tiste zgodbe, ki jih lahko slišite? "Petrova darila dekletom. Imel je res slabe ideje za darila. Imel je eno dekle, ki je bila žalostna, ker je bil ob sobotah odsoten in ker je nobeden ni grel. Za valentinovo ji je tako kupil termofor v obliki srca in vanj vlil vrelo vodo, enkrat je kupil 'mikser'. Franjo ni nič boljši, ji je kupil mesoreznico, ker je razmišljal, kaj bi njemu koristilo," je v smehu še dodal Blaž, ki izpostavlja, da stvari niso izmišljene. 

"To so dejanske zgodbe, ker se poznamo že 25 let in teh zgodbe je nešteto, potem se fantje razgovorijo in dobijo prijetno rdečico in se imamo res fajn," pojasnjuje. Pred glasbeniki je sicer še nekaj koncertov, vstopnice in termine pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Dinamitke se ne bojijo staranja
Svet slavnih
Dinamitke se ne bojijo staranja
naslednji članek
Spletna vplivneža in tekmovalca šova Super par bosta postala starša
Resničnostni šovi
Spletna vplivneža in tekmovalca šova Super par bosta postala starša