pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Barbara po slovesu presenetila z drugačnimi rebrci

12. 4. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
barbara-perić

Barbara Perić foto: Pop TV, os.arhiv, edit: njena.si

Sinoči se je od kuharskega šova MasterChef poslovila Barbara Perić, nato pa na spletu presenetila z mojstrovino v svojem slogu.

Izziv sodnikov, da Domen, Barbara, Amadeja in Matej povzdignejo rebra v prefinjeno restavracijsko jed, se ni dobro izšel za sladkosnedo Barbaro, saj njene jagenjčkove kronice s štrukljem s kozjim sirom in vinsko omako niso navdušile sodnikov. Zmotila jih je postavitev na krožniku, struktura pireja, preskromna količina omake, pa tudi štrukelj jih ni prepričal. Kuharsko tekmovanje se je tako zanjo zaključilo, ob čemer so ji oči napolnile solze. Hvaležna za nepozabno, a težko izkušnjo je zbrala misli in pojasnila, da še vedno ne more verjeti, da je bila del MasterChefove zgodbe.

Barbara Perić ob slovesu foto: POP TV

»Bilo je psihično in fizično zelo naporno, povsem drugače, kot sem navajena, povsem izven moje cone udobja. Sem pa vesela, da sem se prijavila, saj sem se neverjetno veliko naučila,« je ob slovesu dejala Barbara in se zahvalila za priložnost. »Zdaj grem pa nazaj med piškote« je še zadnjič zamežikala v kamero in po predvajanju sinočnje epizode simbolično zapečatila poglavje v svojem stilu. Sledilcem je namreč predstavila izdelavo piškota, ki ga je oblikovala po navdihu svojega zadnjega krožnika v slavni kuhinji. »No takšna rebrca znam pa tudi jaz narediti,« se hahlja Barbara, vi pa le poglejte tole sladko pašo za oči …

prejšnji članek
Maja in Janez Hočevar Rifle imata malce drugačen zakon
Svet slavnih
Maja in Janez Hočevar Rifle imata malce drugačen zakon
naslednji članek
Tone Fornezzi - Tof praznuje 90 let
Svet slavnih
Tone Fornezzi - Tof praznuje 90 let
#nasazenazenska
nasazenazenska