nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev mehurček?

19. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
rudi in marjetka spor

Rudi in Marjetka foto: Planet TV

Marjetka in Rudi sta gradila obetavno razmerje, nato pa v eni sami noči trčila v realnost in počila mehurček, ki je rastel pred očmi javnosti.

Sprva se je zdelo, da bo večerni skok v družbo dobro vplival na Marjetko, Olgo, Ireno in Rudija, ki je dekleta kot edini moški iz eksperimenta Poroka na prvi pogled spremljal v klub. Planetove neveste so se namreč igrivo sproščale na plesišču in verjetno bi se večer zaključil z nasmejanim sprehodom do hotela, če se v poznih urah ne bi zgodilo nenadno izginotje Irene in Olge. Slednje je sprožilo val dogodkov, katerih posledice je razgalilo šele jutro.

Gremo po vrsti. Kot je v zakulisju snemanja že v navadi, se je Olga tudi tisti večer izmuznila iz družbe. Kot kaže, jo namreč hitro prevzame občutek utesnjenosti in tako sta skupaj z Ireno poiskali malce miru izven pestrega dogajanja na plesišču.

Razburjen Rudi foto: Planet TV

Irenina in Olgina nenadna in dolgotrajna odsotnost je v Rudiju vzbudila zaskrbljenost. Ker je vajen, da poskrbi za svoje ljudi, zlasti, če so to ženske, je potenciral vlogo zaščitnika in skozi nemirno vedenje v Marjetki prebudil alarm. Marjetka je namreč v Rudijevih reakcijah ugledala posesivnost, na kar se je odzvala z uporniškim vedenjem. Da bi mu postavila meje in izrazila neodobravanje, se je od njega umaknila. Ker je tekom večera zaužila kar nekaj alkohola, so ji nadaljnji dogodki spolzeli iz rok, v jezi se je namreč zatekla v drugo moško družbo in vztrajno zavračala Rudija, saj ga je videla v luči posesivneža.

Rezultat večera je bila opustitev moralnih in etičnih zadržkov zaradi česar je Rudi izgubil zaupanje in vero v to, da je Marjetka resnično prava oseba za gradnjo trdnega partnerskega razmerja. "Razmišljaj odraslo. Tudi, če sem jaz jezen, te ne bi odrinil stran, ne bi rekel, da sem sam in šel z drugimi plesati. To je to! Jaz si tega ne bom dovolil," je dejal Marjetki, ki je čutila obžalovanje, a ni vedela, kako naj nastalo situacijo popravi.

Kaj menite, je še upanje za njun odnos?

Marjetka se ob spominu na pretekli večer ni počutila dobro. foto: Planet TV

prejšnji članek
Soteska Vintgar odpira vrata, to so novosti, ki vas čakajo
Življenjski slog
Soteska Vintgar odpira vrata, to so novosti, ki vas čakajo
naslednji članek
Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek
Svet slavnih
Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek
#obraziavenija
obraziavenija