Barvanje 8-okt20
Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za slabo kri

DOG2344990416298238339
Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ali knjižico s polmesecem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bosta Marjetka in Rudi ostala skupaj?

25. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
marjetka in rudi

Rudi in Marjetka foto: sestavljena fotografija

Skupaj sta gradila odnos in zapisala pravljico, ki je zelo razveselila ustvarjalce eksperimenta Poroka na prvi pogled. Zakaj je zadnji pogled prežemal strah?

Marjetka se je na Rudija močno navezala, zaradi česar je ob koncu eksperimenta čutila negotovost in strah, kaj ju čaka v realnem življenju. Pred kamerami je namreč spoznala natanko takšnega partnerja, kot si ga je želela, v tednih skupnega življenja pa se je med njima rodila tako velika naklonjenost, sta se pogovarjala celo o skupni prihodnosti in načrtovanju družine. Takšnih primerov so ustvarjalci oddaje Poroka na prvi pogled seveda zelo veseli in zdi se, da sta Rudi in Marjetka par, ki bosta ostala velik vzor tudi po zaključku oddaje.

»Prav ne dojemam, kar se dogaja med nama. Res, zelo je lepo. Zelo mi je prirasel k srcu, vem, da je pravi zame. Jaz verjamem, da nama bo šlo,« je dejala Marjetka in kasneje pred kamero razgalila tudi strah, ki se je pričel plaziti v njeno podzavest. Planetovo nevesto je namreč skrbelo, kaj se bo med njima zgodilo, ko bosta zaprla vrata njunega balončka in se vrnila v zunanji svet. »Najbolj me je strah, da bom spet prizadeta,« je priznala, kar izvira iz slabih izkušenj, ko so jo partnerji zapustili, ne da bi vedela, kaj je naredila narobe.

»Vedno se morajo zgoditi dobre in slabe stvari, ampak pomembno je, kako jih rešiš, oz. če jih sploh želiš rešiti,« pa pravi Rudi, ki ima na odnose zelo zrel pogled, zato stiskamo pesti, da bosta po skupni poti stopala tudi izven eksperimenta.

Marjetka Voglar in Rudi Mlakar

Marjetka Voglar in Rudi Mlakar foto: Planet TV

prejšnji članek
Znanih več podrobnosti poroke Ceneta Prevca
Svet slavnih
Znanih več podrobnosti poroke Ceneta Prevca
naslednji članek
Nina Donelli: »Fatalka ve, kaj želi, in sledi svojim sanjam«
Svet slavnih
Nina Donelli: »Fatalka ve, kaj želi, in sledi svojim sanjam«