pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pojasnila, zakaj si po sanjskem koncu nista dala priložnosti

6. 7. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Anja in Gregor

Anja in Gregor foto: POP TV

V šovu Sanjski moški kup sladkih besed in načrtov za prihodnost, ko pa so kamere ugasnile, je bilo vsega konec. Se tudi vi sprašujete, zakaj Anja in Gregor nista niti poskusila stopiti v razmerje? Takole pojasnjujeta …

Še preden se je na POP TV dodobra zaključila finalna oddaja Sanjski moški, že so gledalci prek spletnih novic izvedeli, da Gregor in Anja nista ostala skupaj. Razočaranje je bilo veliko, saj so še nekaj minut poprej zrli v prizore, kjer sta načrtovala skupno prihodnost in izražala vero v njuno ljubezen. Kaj se je torej zgodilo, ko so kamere ugasnile? Zakaj sta zaprla vrata in se odrekla možnosti, da se med njima razvije kaj več kot zgolj simpatija?

Anja Širovnik, sanjski moški foto: Miro Majcen / POP TV

»V šovu se ti zdi vse lepo in prav, ko pa prideš ven, pa dejansko vidiš, da ima človek pri tridesetih letih in ali pa človek pri dvajsetih letih malo drugačne prioritete, drugačen pogled na svet. Gregor si želi družino, jaz bi še malo počakala,« je za POP IN pojasnila Anja, s katero se je strinjal tudi Gregor, ki ocenjuje, da je za 22-letno dekle še prezgodaj, da bi se podalo v resno življenjsko vezo.

»Ker se še išče, ne ve, kaj bi dejansko v življenju počela, pa to ni nič slabega, ker je zelo mlada punca. Če bi bila ona zdaj stara trideset in jaz štirideset, bo bilo vse to veliko lažje. Jaz bi jo mogoče omejeval s tem, če bi se spustila v resno vezo, tako da je mogoče bolje, da greva naprej kot prijatelja,« je sklenil Gregor, ki se trenutno posveča predvsem snovanju novih poslovnih poti.

Anja Širovnik, sanjski moški

Anja Širovnik, sanjski moški foto: Miro Majcen / POP TV

prejšnji članek
Dobri zdravnik: 'Morgan' zasebno vedra in ljubeča
Svet slavnih
Dobri zdravnik: 'Morgan' zasebno vedra in ljubeča
naslednji članek
Ljubezen po domače: Želela je sodelovati v šovu, zdaj ni poti nazaj
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Želela je sodelovati v šovu, zdaj ni poti nazaj