Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Je Mia namenoma odigrala strogo kandidatko?

12. 10. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
mia-mahnič

Mia Mahnič foto: VOYO

Tisti, ki Mio Mahnič poznajo, se sprašujejo, zakaj je pred televizijskimi kamerami nastopila kot stroga, vzvišena in zadržana ženska. Preverite, kje tiči razlog in koliko let v resnici šteje …

Mladi izbranec šova Sanjski moški se ob Mii Mahnič ni počutil dobro. Ne le, da mu ni ustrezala njena energija, zaradi vsiljive prekinitve zmenka, stroge drže in odrezave komunikacije se je počutil, kot bi se znova znašel v šolskih klopeh. Medtem ko s svojim nastopom tudi pri gledalcih ni požela simpatij, pa so ostali zmedeni tisti, ki Mio poznajo zasebno. Kot pravijo, je v resničnem življenju zelo zabavna, zato so jo na družbenem omrežju pobarali, ali je imela tako veliko tremo pred kamerami, da se ni zmogla sprostiti ali je bilo krivo to, da ji Blaž Kričej Režek preprosto ni bil všeč in je želela čimprej pobrati šila in kopita.

Mia Mahnič foto: VOYO

Mia je na vprašanje brez zadržkov odgovorila in pojasnila, da ji Blaž ni bil všeč, kar se je seveda videlo, saj se ne zna pretvarjati in igrati. Čeprav so jo spremljale kamere, je tako sklenila, da ji je pomembno zgolj mnenje tistih, ki jo poznajo, ti pa tako vedo, kakšna je kot oseba. Mia, ki so jo predstavili kot 24-letno Primorko, je spletni publiki pojasnila, da je pred dnevi dopolnila 26 let.

Mia Mahnič foto: VOYO

Mia Mahnič foto: POP TV

prejšnji članek
Zakulisje šova: Ob tekmah utrujene tekmovalce čaka še kuhanje
Resničnostni šovi
Zakulisje šova: Ob tekmah utrujene tekmovalce čaka še kuhanje
naslednji članek
Za hitrejše okrevanje po kirurškem posegu ali poškodbi
Zdravje
Za hitrejše okrevanje po kirurškem posegu ali poškodbi
#obraziavenija
obraziavenija