pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aljaž: Lina ni presenetila samo drugih, ampak tudi mene

12. 10. 2022; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Aljaž in Lina-1

Aljaž in Lina foto: edit: njena.si

Aljaž, ki je minuli teden s sotekmovalci zaključil snemanje šova Kmetija, sedaj svoje dekle spremlja prek televizije, Lina se namreč še vedno bori v športnem izzivu Exatlon. Kot nam je zaupal, je za njima težko obdobje, ki pa je sedaj toliko bolj sladko, saj je Lina poskrbela za res veliko presenečenje.

Lina Majcen in Aljaž Pušnik sta se poleti lotila vsak svojega tekmovanja v resničnostnem šovu. Aljaž je krenil v šov Kmetija, Lina pa je sklenila svoje športne sposobnosti preizkusiti v izzivu Exatlon. Ampak eno so načrti, drugo pa je izvedba - parček, ki je drug na drugega močno navezan, se namreč ni videl vse od 26. julija, ko je Aljaž prvi spakiral kovček in jo mahnil na posestvo. Kot pravi, vse skupaj na začetku ni bilo tako preprosto.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. Tega nihče ni pričakoval. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Aljaž Pušnik foto: VOYO

»Že samo ko sva načrtovala najino pot, je bilo težko, bolj ko se je bližal dan razhoda, težje je bilo. Najtežji so bili prvi trenutki brez Line, ko sem šele začel dojemati, da se to zares dogaja in da je nimam poleg sebe,« nam je pojasnil Aljaž in razložil, do kdaj ga je pestila največja stiska. »Vedel sem, kdaj približno se Lina odpravlja v tujino in vse do takrat sem imel željo po domu, da jo vsaj še enkrat vidim, preden gre. Ko je Lina odšla, takrat je šlo tudi meni na bolje.«

V času, ko je sam v objemu narave igral igro za 50. tisoč evrov, je Lina postala prava zvezda izziva Exatlon Slovenija. Vitko dekle, ki jo poznamo iz lanskega šova Kmetija, je za mnoge veliko presenečenje letošnje sezone. Kaj pa Aljaž, je pričakoval, da bo tako izjemna?

Lina Majcen Aljaz Pusnik foto: M24

»Lina ni presenetila samo drugih, ampak tudi mene. Vedel sem namreč, da bo konkurenčna ostalim tekmovalcem, ne pa tudi tega, da bo najboljša in najmočnejša ona sama. Pričakoval sem njeno borbenost in tekmovalnost, ker vem, kakšna je, ampak včasih me skrbi, da ne bo precenila samo sebe in šla preko svojih zmožnosti. Meni je samo važno, da pride zdrava domov, ne glede na rezultat, ki ga bo dosegla. Zame je zmagovalka v vsakem primeru,« je navdušen Aljaž, ki Lino vsak dan spremlja po televiziji.

»Navijam zanjo in za njeno ekipo. Upam, da ostanejo čim dlje v vili, da bo moja draga na udobju in na varnem in seveda, da ji bo pot zmage čim lažja.«

Lina Majcen foto: Planet TV

prejšnji članek
Za hitrejše okrevanje po kirurškem posegu ali poškodbi
Zdravje
Za hitrejše okrevanje po kirurškem posegu ali poškodbi
naslednji članek
Za vedno zaspala igralka serije 'Umor, je napisala'
Svet slavnih
Za vedno zaspala igralka serije 'Umor, je napisala'